Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φωστήρας Ηλιούπολης-Πεύκη 2-0

Published

on

Συνέχεια στην ανοδική πορεία που διαγράφει εδώ και μερικές αγωνιστικές έδωσε ο Φωστήρας Ηλιούπολης επικρατώντας της Πεύκης με 2-0 για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου στην Α’ ΕΠΣΑ. Η ομάδα του Παύλου Κυριακουλέα έφτασε τον Μικρασιατικό στην 5η θέση έχοντας 27 βαθμούς ωστόσο θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα της νεοφώτιστης ομάδας αλλά και του Ήφαιστου για να δει εάν θα παραμείνει σε αυτή τη θέση. Οι «κιτρινόμαυροι» που έμειναν αήττητοι για όγδοο συνεχόμενο ματς αήττητοι παρά το άγχος που είχαν στα πρώτα λεπτά βρήκαν τον τρόπο να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα και έχοντας τον Θοδωρή Σπυρόπουλο σε καλή ημέρα πανηγύρισαν την 7 νίκη τους στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Πεύκη προσπάθησε να πάει το ματς στα μέτρα της χωρίς να τα καταφέρει με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια δίκαιη ήττα και να παραμείνει στην 10’ θέση μαζί με την Ηλιούπολη έχοντας ένα ματς περισσότερο από τον ‘Ήλιο’. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Σπυρόπουλο στο 34’. Λίγο αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρήκε δίχτυα με το τέρμα να ακυρώνεται ως οφσάιντ, ενώ για την ίδια παράβαση δεν μέτρησε το γκολ του Νίκου Ασωνίτη στο 74’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 83’ ο Σπυρόπουλος.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Παύλος Κυριακουλέας) Μωραϊτης, Χρήστου (81’ Βουλτσίδης), Τοπάλι (85’ Ηλίου), Ασωνίτης Β., Μηλλιαράκης, Μπαρδάκης, Τσικριτέας (76’ Λεπτάκης), Φαρμάκης, Ασωνίτης Ν., Φάρος, Σπυρόπουλος.

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης) Μανουσάκης, Κοκαβέσης, Βαφειάδης (44’ λ.τρ. Μάλλης), Ανδρέου, Ματσος, Πετράκης (74’ Κορδάς), Ζαφειράκης, Βλάχος, Ρούμπος (60’ Κολίτσι), Μπούρας, Παστελόπουλος.

photo sportifico

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply