Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φωστήρας Ηλιούπολης-Σούρμενα 1-0

Published

on

Ασφάλεια μπορεί να αισθάνεται πλέον ο Φωστήρας Ηλιούπολης όσον αφορά στο θέμα της παραμονής μετά την επικράτηση του κόντρα στα Σούρμενα με 1-0. Οι γηπεδούχοι χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Φαρμάκης στο 88′ με κεφαλιά κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των κόκκινων οι οποίοι άξιζαν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Μιχάλη Κάτσικα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες ωστόσο δεν τις αξιοποίησε με αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά να επαληθευτεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Στο 9′ ο Γιαννόπουλος είδε το σουτ που επιχείρησε να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Ντόμι. Στην επανάληψη, ο νεαρός επιθετικός αλλά και ο Γαζής βρέθηκαν σε θέση βολής όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν το Ντόμι.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρέας Μήλιας) Ντόμι, Ασονύτη Β., Ασονύτης Ν., Καρδούλας (80′ Βουλτσίδης), Περόνης, Μαρδάκης, Σπυρόπουλος, Φαρμάκης, Μπιτσάνης, Καρβούνης, Δρόσος (73′ Μαστρογιάννης)

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Μιχάλης Κάτσικας) Ασλάνογλου, Σκούρας, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Δημογιάννης, Γεωργίου, Βαμβουκλής, Γιαννόπουλος, Χατζηγεωργίου (38′ Τσαλέκου), Γαζής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply