Connect with us

Uncategorized

Φωστήρας: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας

Published

on

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ για το αυριανό παιχνίδι (Κυριακή) με τον Αστέρα Μαγούλας που θα λάβει χώρα στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης» στις 15.00. Οι παίκτες του Κώστα Ψυρόπουλου παρακολούθησαν τον αντίπαλο τους σε βίντεο και διαπίστωσαν τις αδυναμίες που παρουσιάζει εντός αγωνιστικού χώρου. Στη συνέχεια πάτησαν… χορτάρι και πραγματοποίησαν ασκήσεις τακτικής δίνοντας βαρύτητα στον ατομικό ρόλο που θα έχει ο κάθε παίκτης. Τέλος, η αποστολή για το αυριανό ματς περιλαμβάνει τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπότος, Αρχοντάκης, Κόπελας, Μπιλίτσης, Πεταυράκης, Τασουλής, Τσώνης, Παραράς, Νικολόπουλος, Τσατσαρής, Μπούμπας, Μπούκουκρης, Δωροβίνης, Βαβάτσικος, Ψαρρής, Στάμος, Κούτρος, Κάμπας, Καλλέργης, Μπαμπούνης, Ζαχαρόπουλος.

 

Απόντες από την αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους» θα είναι ο ανέτοιμος Παντελής, καθώς επίσης και οι τραυματίες Πλέσσας, Τσούκης.

Ψυρόπουλος: « Χρειάζεται ηρεμία και καθαρό μυαλό»

Παράλληλα, ο τεχνικός του «Φονέα», Κώστας Ψυρόπουλος αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης παραχώρησε δηλώσεις αναφορικά με το αυριανό ματς τονίζοντας: « Η ομάδα είναι πανέτοιμη. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θα πρέπει κάθε Κυριακή να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να πετυχαίνουμε το στόχο μας. Πρέπει να διατηρούμε την απόδοση μας σε υψηλό ρυθμό, να έχουμε σταθερότητα και να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά διότι η κάθε ομάδα έχει τη δική της αξία». Ερωτηθείς ποια στοιχεία θα κρίνουν την αναμέτρηση, ο Καλαματιανός προπονητής υποστήριξε: «Το παιχνίδι χρειάζεται ηρεμία και καθαρό μυαλό. Εάν έχουμε αυτά τα δυο στοιχεία και επιβάλλουμε τον ρυθμό μας θεωρώ ότι θα φτάσουμε στη νίκη».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply