Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανατροπή για την Ηλιούπολη στο Χαλάνδρι

Published

on

Παρότι είχε τις ευκαιρίες κυρίως στο α’ μέρος για να.. κλειδώσει τη νίκη δεν τις μετουσίωσε σε γκολ με αποτέλεσμα το Χαλάνδρι να γνωρίσει την ήττα από την Ηλιούπολη με 1-2 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Στο 25′ έγινε το 1-0 με σουτ του Καγιώργη μετά από λάθος στην άμυνα της Ηλιούπολης.

Στο 28′ ο Κατσιούλης σούταρε λίγο άουτ, ενώ στο 30′ ο Γάγγος για την Ηλιούπολη είδε το σουτ που επιχείρησε να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Νικολάου.

Στο 58′ ο Καπακτζόγλου έδειξε την ποιότητα του λέγοντας ‘οχι’ στην κεφαλιά του Κατσιούλη, ενώ στο 68′ ο Καγιώργης δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Κόντρα στη ροή του αγώνα στο 74′ ήρθε η ισοφάριση με τον Ζουμπουνέλη που με εκπληκτικό σουτ έκανε το 1-1. Στο 4′ των καθυστερήσεων η χρυσή αλλαγή του Μάκη Μπαλαγιάννη, Αράπι εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια στην άμυνα των πρασίνων και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Η Ηλιούπολη μετά από τέσσερις αγωνιστικές επέστρεψε στις νίκες φτάνοντας τους 42 βαθμούς και στην 3η θέση τους Αιγάλεω και Σούρμενα που έχουν από ένα ματς λιγότερο, ενώ το Χαλάνδρι γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του μετά από εκείνη στο Βύρωνα κόντρα στον Αθηναϊκό. Οι πρασινοι έμειναν στους 27 βαθμούς και την 8η θέση.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Κώστας Ρούπτσος) Νικολάου, Φωτάκης (73′ Κόκκινος Γ.), Φελέκης, Μαράνος (90′ Μπακέας), Καρακάσης, Κανέλλος, Λουκάς, Τσίτσαρης, Γκωνος, Κατσιούλης, Καγιώργης (85′ Τζώρτζης)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Καπακτζόγλου, Μπρούσαλης, Κυρίτσης, Τερλελής, Ρωμανός, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Παπαδάκης (46′ Αράπι), Χαλιώτης, Γάγγος (46′ λ.τρ. Κόκκορης), Σολδάτος (61′ λ.τρ. Μυτιληνός).