Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χαραυγή – Αμφιάλη 0-2

Published

on

Στις επιτυχίες επέστρεψε η Αμφιάλη που επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι 2-0 της Χαραυγής στο «Νίκος Γόδας» σε ένα ματς με επεισόδια στο τέλος. Παράλληλα, παρέμεινε στο κυνήγι του Ατρόμητου Πειραιά, ούσα μόλις δύο βαθμούς από πίσω του. Το σκορ άνοιξε ο Δανασής στο 59’ ύστερα από σέντρα του Επιτροπάκη, όμως οι «κυανέρυθροι» έμειναν με δέκα 11 λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, στο 70’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη Παλάτσιος.

Παρά την πίεση των γηπεδούχων, η Αμφιάλη άντεξε και κατάφερε με τον Νιζάμι στο 91’ να «κλειδώσει» το διπλό.

Μετά τη λήξη του αγώνα και σύμφωνα τα όσα έγραψε ο διαιτητής Πουλόπουλος Θ. στο φύλλο αγώνος, φίλαθλοι της γηπεδούχου βρέθηκα στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων της Αμφιάλης και προσπάθησαν να κινηθούν προς τον προπονητή Λευτέρη Στρατή. Με την παρέμβαση όμως των ψυχραιμότερων και κυρίων των κυρίων Κλαδάκη και Μπήτρου τα πνεύματα ηρέμησαν….

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Πουλόπουλος Θ.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Κρασσάς, Γεροπαναγιώτης, Ξυγκάκης (78’ Παλούκης), Παπανικολάου, Αβράμης, Σαλάτας (86’ Βλαχογιάννης), Παπαδάκης, Καστράτι, Κασδοβασίλης, Ηλιόπουλος, Παλαντέσκου (69’ Κουκλάκης).

ΑΜΦΙΑΛΗ: Παγώνης, Νικολάου (94’ Μοχάμεντ), Μπακοθανάσης (89’ Ιωακειμίδης), Φύπε, Μανγκαλατζίου, Παλάτσιος, Νιζάμης, Λοϊζίδης (78’ Ζαχαρίου), Δανασής, Μητρόπουλος (78’ Σωτηριάδης), Επιτροπάκης (94’ Κρεβατάς).