Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαραυγιακός: Η νέα εποχή είναι εδώ…

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Χαραυγιακός…

Αγαπητοί φίλοι της ομάδας,

Όπως ήδη θα έχετε δει και στην προηγούμενη επίσημη ανάρτησή μας, η «Νέα Εποχή» για τον Χαραυγιακό μας είναι εδώ.
Αφήνοντας πίσω τα δύσκολα, η διοίκηση παραμένει στα καθήκοντά της με σεβασμό σε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε αλλά και στην ΙΣΤΟΡΙΑ της ομάδας μας.
Παλεύοντας με αντίξοες πολλές φορές συνθήκες την περσινή αγωνιστική σεζόν, καταφέραμε να κατακτήσουμε την άνοδο και το πρωτάθλημα για την ομάδα της καρδιάς μας.
Με την ίδια και παραπάνω όρεξη και όνειρα, προχωράμε και φέτος ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ έχοντας νέους στόχους και ΟΡΑΜΑ!
Υιοθετώντας νέα φιλοσοφία και συνεχίζοντας όσα μας δίδαξαν οι γονείς και η ΙΣΤΟΡΙΑ της ομάδας μας, ζητάμε για ακόμα μία χρονιά την στήριξή σας για να συνεχίσουμε όλοι μαζί να γράφουμε την ιστορία μας!
Κυρίαρχο επιχείρημα και εγχείρημά μας, είναι η πλήρης ένωση και συνεργασία του αγωνιστικού team με την Ακαδημία μας, θέτωντας ως βασικό μας στόχο το μέλλον της ομάδας μας μέσα απο τις ακαδημίες μας! Λεπτομέριες θα ανακοινώσουμε εντός των επόμενων ημερών.
Η ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, γερά στελεχωμένη, από έναν νέο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ με όρεξη και όραμα, ένα άρτιο -και αναγνωρισμένο στον χώρο του ο καθένας- ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM, ΠΑΙΧΤΕΣ άφθαρτους, νέους, με σημαντική πορεία μέχρι στιγμής στο χώρο του ποδοσφαίρου και κυρίως με σεβασμό στην ΦΑΝΕΛΑ μας, ξεκινάει pre-season προετοιμασία απο την επόμενη εβδομάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξη και την αγάπη σας σε ακόμα μια σεζόν!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!!

Καλή μας αρχή!

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ