Connect with us

5ος Όμιλος

Χατζηαλέξης: Στόχος το πρωτάθλημα

Ο τεχνικός του ιστορικού συλλόγου μέσω της ‘ΩΡΑΣ των σπορ’ αναφέρει ότι η ομάδα του θα θέσει υψηλά τον πήχη

Published

on

Ασφαλώς μια άνοδος σκορπάει ενθουσιασμό αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία με τις περισσότερες ομάδες να θέτουν ως στόχο για τη νέα σεζόν την παραμονή στο νέο πρωτάθλημα που θα κληθούν να αγωνιστούν. Στην περίπτωση του Εθνικού Πειραιά δεν ισχύει κάτι τέτοιο αφου αν αντιληφθεί κανείς το μέγεθος του ιστορικού συλλόγου, θα κατανοήσει πως πρόκειται για ένα σωματείο που πρέπει να πρωταγωνιστεί ανεξάρτητα από την κατηγορία που αγωνίζεται. Τη νέα σεζόν, οι νταμπλούχοι Πειραιά θα συμμετάσχουν στην Γ’ Εθνική και σύμφωνα με τον προπονητή του Εθνικού, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, μοναδικός στόχος αποτελεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ‘ΩΡΑ των σπορ’ για τη νέα σεζόν θέτοντας υψηλά τον πήχη γνωρίζοντας παράλληλα ότι η αποστολή της ομάδας του θα έχει αυξημένο δείκτη δυσκολίας. Χαρακτηριστικά, ο Πειραιώτης προπονητής τόνισε:

Θα είναι μια δύσκολη χρονιά γιατί υπάρχουν αρκετές ομάδες στον όμιλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και δεν κρύβω ότι πρώτος στόχος μας είναι να καταφέρουμε το απόλυτο, δηλαδή να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι δεν θα είναι εύκολο αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να καταφέρουμε”. Στη συνέχεια ο Χατζηαλέξης αναφέρθηκε στο πλάνο που βαδίζει ο ιστορικός σύλλογος του Πειραιά υποστηρίζοντας:

Το σίγουρο είναι ότι βαδίζουμε σε ένα προγραμματισμό που έθεσα στον πρόεδρο και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Είναι δύσκολο να παρεκλείνουμε από αυτό τον προγραμματισμό και τους στόχους που έχουμε θέσει, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι εάν βρούμε κάτι καλό στο δρόμο μας με τις προϋποθέσεις που θέλουμε δεν θα το πάρουμε”. Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι θα πρέπει να γίνουν αρκετές προσθήκες ακόμη στο έμψυχο δυναμικό ο ικανότατος προπονητής πρόσθεσε

Σίγουρα θα γίνουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις. Στα άμεσα πλάνα μας είναι η απόκτηση τερματοφύλακα, κεντρικού αμυντικού και επιθετικού. Στη συνέχεια εάν βρεθεί κάποια λύση ικανή να μας βοηθήσει και να ταιριάζει στη φιλοσοφία μας θα αποκτηθεί

Στις 28 Ιουλίου έναρξη 

Από εκεί και πέρα, στις 28 Ιουλίου θα πατήσουν οι ποδοσφαιριστές για πρώτη φορά χορτάρι τη νέα σεζον Στις 29 και 30 του ίδιου μήνα θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις ενώ από τις 7 έως και τις 14 Αυγούστου, οι κυανόλευκοι θα βρεθούν στο Καρπενήσι και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Avaris για να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply