Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χατζηράπτης: Νίκη-ανάσα

Published

on

Μεγάλης σημασίας νίκη πανηγύρισε την προηγούμενη Κυριακή η Διάνα Ηλιούπολης αφού επικράτησε με 2-1 του Χαλανδρίου και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή. Ο τεχνικός των «κυανέρυρων», Γιάννης Χατζηράπτης, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του και στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς τόνισε:

Ήταν μια σημαντική επιτυχία-νίκη γιατί συνέβη επί ενός αντίπαλου που έχει κοινό στόχο με εμάς και επιπλέον διαθέτει αξιόλογη ομάδα. Ήταν μια νίκη η οποία επιβαλλόταν να έρθει σύμφωνα με τη βαθμολογική θέση που κατέχουμε. Έπρεπε να κερδίζαμε το ματς ώστε να αισθανόμασταν καλύτερα και να κοιτάμε το μέλλον πιο αισιόδοξα». Ερωτηθείς πως βλέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος για τη Διάνα, ο έμπειρος προπονητής είπε:

Η συνέχεια για εμάς είναι δύσκολη ούτως η άλλως αφού η βαθμολογική θέση που κατέχουμε μας κάνει να βλέπουμε κάθε ματς σαν τελικό. Έχουν μείνει 14 ματς ακόμη μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν και πρέπει να κοιτάμε το καθένα ξεχωριστά για να πετύχουμε το στόχο μας».

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι, άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου πλην του Γιώργου Ξένου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα προλάβει τον αγώνα.