Connect with us

Uncategorized

Χηνάρι στο Λαύριο ο Ιωνικός

0-0 το ματς

Published

on

Μπορεί αμφότερες οι ομάδες να ήθελαν το . τρίποντο η καθεμία για τους δικούς της λόγους, ωστόσο Ολυμπιακός Λαυρίου και Ιωνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Πλέον, οι Λαυριώτες συγκατοικούν στην 7η θέση με τον ΑΠΟ Νικολακάκη κάτι που σημαίνει ότι οι επόμενες αγωνιστικές αποκτούν χαρακτήρα τελικού για τους «κόκκινους». Από την άλλη πλευρά οι Νικαιώτες αισθάνονται και πάλι την ανάσα του Πανναξιακού στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος παρ’ όλα αυτά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν σε γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκαν περισσότεροι από 100 φίλοι του Ιωνικού οι οποίοι δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Διαιτητής ήταν ο Μακρυπόδης (Αχαϊας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Πέτρος Τσιγκούλης): Παπαδόπουλος, Βαφειάδης, Τσομπανάκης, Τσίκλος, Γαντζούδης (75′ Μούργος), Μπεριάνης, Πούλος, Γιαχάεβ Α., Μαστρογιάννης (70′ Τσιώλης), Βελετάκος (88′ Βαφειάδης Σ.), Γιαχάεβ Β.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Αδαμόπουλος, Κουμουλίδης, Τσακίρης, Σταμπούλογλου, Κατσαβριάς, Μαριόλης, Πολίτης, Ιγκλι (56′ Παπαδάκος), Σκαφτούρος, Ανδρεαδάκης (68′ Γεωργίου), Λαμπρινάτος.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply