Connect with us

Uncategorized

“Χιτσκοκικό” φινάλε στην Νεάπολη!

Published

on

Συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι που έλαβε χώρα χθες στο γήπεδο της Νεάπολης, εκεί που ο Ιωνικός χάρις σε τέρμα του Μυλωνά στις καθυστερήσεις νίκησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 την Ολυμπιάδα. Στο α’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο, φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 36′. Στη συγκεκριμένη φάση oΠέρρος επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να τραντάζει το δοκάρι της εστίας του Ραχιώτη. Στη συνέχεια της φάσης ο Καραμάδος κατάφερε σε κενή εστία να στείλει τη μπάλα άουτ! Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως το συγκρότημα του Άγγελου Πυρένη ολοκλήρωσε το παιχνίδι με οκτώ (!) ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων την άγουσα για τα αποδυτήρια πήραν για τους Κερατσινιώτες οι Παντελίδης, Καμμένος και Μαντούσης. Διαιτητής ήταν ο Βρακάς (Εύβοιας).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Ραχιώτης, Κατσικάς (47′ Αννίνος), Κόκκαλης, Τσιμπλάλης, Τριανταφύλλου, Γαντζουδης, Αχλαδιώτης (62′ Μυλωνάς), Γκιόκα (25′ Ίγκλι), Επιτροπάκης, Εμρά, Μαντούβαλος

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γεωργίου, Γιαννουκάρης, Καμμένος, Μελάς, Μαντούσης, Λιόσης, Παντελίδης, Γκάτης (80′ Γρηγοράκος), Καμαράδος (46΄Κυγκουρίας), Αντωνίου, Πέρρος (60’Μαυρουδής)

 Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply