Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χολαργός – Διάνα Ηλιούπολης 2-0

Published

on

Με 2-0 επικράτησε ο Χολαργός της Διάνας και μετά την γκέλα του Αθηναϊκού, η ομάδα των βορείων προαστίων έχει την δυνατότητα να κατακτήσει ακόμη και την δεύτερη θέση, αφού μείωσε την διαφορά της από τους «λόρδους» στον ένα πόντο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που τους ταλανίζουν στάθηκαν αξιοπρεπέστατα στον αγωνιστικό χώρο, όμως πλέον η υπόθεση παραμονή για εκείνους δυσκολεύει. Η αναμέτρηση κρίθηκε από τα τέρματα του Σγαντζού στο 35′, με απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ και του Ξηντάρα στο 70′. Δοκάρι στο 20′ με τον Μαντζάνα είχε η ομάδα του Γιάννη Κουσάνα. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι Ηλιουπολίτες το ματς, αφού αποβλήθηκε στο 88′ ο Καρίντζης. Διαιτητές ήταν οι Σχίζας, Τσολάκης και Πασπάτης.

 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Ξάνθος, Ψάλας, Ζώης (60′ Σοκόλ), Σπυρόπουλος, Ταράτσας, Αναστασόπουλος, Μαντζάνας (80′ Σταμπουλής), Χάλος, Ξηντάρας, Σγαντζός, Βλασερός (70′ Λαχανάς)

 

ΔΙΑΝΑ: Μενούνος, Βογιατζόγλου, Λουτσάι, Καρίντζης, Λίτσας, Σακκάς, Καλουδιώτης (65′ λ. τρ. Ματσάγγος), Μπαλαφούτης, Λοϊσιος, Μαντούκας (58′ Αναστασάκης), Χούδρας (70′ λ. τρ. Μιχαηλίδης)

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply