Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χολαργός – Θρίαμβος Αθηνών 2-2

Published

on

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Χολαργός και Θρίαμβος Αθηνών σε ένα ματς όπου η ένταση και το πάθος περίσσευαν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Υφαντή στο 37′. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση αφού 2′ αργότερα ο Σγαντζός έφερε το ματς στα ίσια. Ο Υφαντής ωστόσο πήρε και πάλι το όπλο του στο 45′ κάνοντας το 2-1. Στην επανάληψη το συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα πίεσε προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση η οποία ήρθε στο 2′ των καθυστερήσεων με τον Ξηντάρα να διαμορφώνει το τελικό 2-2. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες αφού στο 93′ ο Θεοφάνους χτύπησε τον Ευαγγελόπουλο και ο τελευταίος απάντησε πιάνοντας από το λαιμό τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων. Μάλιστα, ο Ευαγγελόπουλος κατά την έξοδο του από το γήπεδο έσπασε με γροθιά τζάμι των αποδυτηρίων και είχε πολλαπλά τραύματα στο χέρι

Διαιτητές: Κοσικίδης, Γεωργακόπουλος, Μπαμπάς

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Ξάνθος, Λύρας (63′ Ξηντάρας), Χάλος, Στεργιάκος, Τζανετής, Ρίζος, Σπυρόπουλος, Τζέλη (52′ Μαλτέζος), Λαγός, Σγαντζός, Θεοφάνους.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Παπαδιώτης, Ευαγγελόπουλος, Λακέας, Θεμελίδης, Λιόλιος, Κάνδιας, Ντακογιαννόπουλος (89′ Χατζηναθαναήλ), Κουφογιαννάκης (62′ Ψαρρής), Παππάς, Υφαντής, Συμεωνίδης (80′ Κατσορίδας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply