Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χολαργός-Χαλάνδρι 1-1

Published

on

Ζωντανό στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία έμεινε το Χαλάνδρι αφού απέσπασε πολύτιμο βαθμό στο Χολαργό μένοντας στο ισόπαλο 1-1. Οι πράσινοι που είχαν μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη, δεν κατάφεραν να την κατακτήσουν, χάνοντας την ευκαιρία να πιάσουν τη Διάνα Ηλιούπολης στην 12η θέση. Το συγκρότημα του Δήμου Τσιμηλιώτη ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερο στο α’ μέρος, σε αντίθεση με την επανάληψη οπου η ομάδα του Γιάννη Τάμπραντζη ανέβασε στροφές πετυχαίνοντας το τέρμα της ισοφάρισης. Πλέον στα επόμενα ματς με Χαϊδάρι, Βοτανικό, Ειρήνη Πετρούπολης και Νέα Ιωνία το Χαλάνδρι καλείται να κάνει το απόλυτο και να περιμένει στραβοπατήματα των υπόλοιπων ομάδων. Από την  άλλη ο Χολαργός με το αυτό αυτό φιγουράρει στην 4η θέση μαζί με Χαϊδάρι και Φωστήρα Ηλιούπολης έχοντας ένα ματς περισσότερο από την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα δείχνοντας ότι ήθελαν περισσότερο τον αγώνα. Στο 13′ ο Τσίτσαρης απείλησε την εστία του Νικολάου, όμως ο πορτιέρο του Χολαργού έδειξε τα αντανακλαστικά του διώχνοντας τη μπάλα. Στο 19′ το συγκρότημα του Δήμου Τσιμηλιώτη άνοιξε το σκορ, όταν ο Φελέκης από κόρνερ βρήκε τον Σκούμα και ο τελευταίος αφού έκανε μερικά βήμα στο γήπεδο με σουτ νίκησε τον Νικολάου δίνοντας το προβάδισμα στους πράσινους. Ο Χολαργός πήγε να απαντήσει άμεσα, όταν ο Πλεμμένος εκτέλεσε το φάουλ ο Θ. Κατσιούλης έχασε τη μπάλα, όμως οι αμυντικοί του Χαλανδριου απομάκρυναν. Στο 26′ ο Κατσαρός σούταρε η μπάλα όμως κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κατσιούλη. Στην τελευταία φάση του α’ μέρους που έλαβε χώρα στο 32′, ο Κετσετσόγλου σούταρε από πλάγια όμως ο Κατσιούλης ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στην επανάληψη η πρώτη φάση ανήκει στους φιλοξενούμενους αφού στο 46′ ο Λειβαρτζινός βρήκε τον Α. Κατσιούλη όμως το σουτ του τελευταίου απομάκρυνε ο Νικολάου σε κόρνερ. Στο 48′ το Χαλάνδρι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του. Συγκεκριμένα, ο Ζούνα έπιασε το σουτ και ο Γούλας που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας δεν μπόρεσε με προβολή να κάνει το 2-0. Στο 51′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια, με τον Τζέλη να αξιοποιεί την σέντρα του Κατσαρού και με κεφαλια να κανει το 1-1. Το τέρμα αυτό αποσυντόνησε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι λίγο έλειψε να δεχτούν και δεύτερο γκολ στο 54. Συγκεκριμένα, μετά από λάθος γύρισμα που έγινε, ο Κετσετσόγλου έγινε κάτοχος της μπάλας, όμως ο Θ. Κατσιούλης… έκλεψε τη μπάλα μέσα από τα πόδια του χαρισματικού επιθετικού κρατώντας την ομάδα του στον αγώνα. Στο επόμενο λεπτό το Χαλάνδρι είχε την ευκαιρία να προηγηθεί για δεύτερη φορά. Αρχικά ο Τσίτσαρης αρχικά και ο Α. Κατσιούλης εν συνεχεία δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν το κόρνερ του Φελέκη. Στο 57′ ο Θ. Κατσιούλης μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα το σουτ του Νταβίδα, ενω στο 61′ μετά από προσωπική ενέργεια, ο Τσίτσαρης έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 75′ ο Χολαργός έχασε σημαντική ευκαιρία, με τον Πλεμμένο να σουτάρει και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Ενα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 90′, το Χαλάνδρι είχε την ευκαιρια να παρει τη νίκη. Σε ωραια αντεπίθεση ο Πατσιαβούρας βρήκε τον Α. Κατσιούλη ο τελευταίος τον Σκουμα, ομως το σουτ που επιχείρησε o βραχύσωμος άσος κατέληξε στο οριζόντιο δοκαρι του Νικολαου.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Ταμπραντζης) Νικολάου, Καζάκος, Κατσαρός, Σπυρόπουλος (46′ Ψάλλας), Στεργιάκος, Τασιούδης, Λύρας, Τζέλη, Κετσετσόγλου, Πλεμμένος (90′ Ρίζος), Ντζαβίδας (71′ Καζάκος).

Α.Ε. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Δήμος Τσιμηλιώτης) Κατσιούλης Θ., Λειβαρτζινός, Ζούνα (81′ Λαζάρου), Θανόπουλος, Καρακάσης, Φελέκης, Λουκάς (78′ Πατσιαβούρας), Γούλας (62′ Καγιώργης), Τσίτσαρης, Κατσιούλης Α., Σκούμας.