Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χριστούγεννα στην κορυφή ο Αθηναϊκός

Νίκησε 1-0 τον Ακάδημο

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε το 2012 ο Α.Σ. Αθηναϊκός καθώς επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Ακάδημου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Με αυτό το «τρίποντο» οι «λόρδοι» παρέμειναν στην κορυφή της κατάταξης εκμεταλλευόμενοι με τον καλύτερο τρόπο την ήττα του Πανερυθραϊκού στην Ηλιούπολη από τη Διάνα. Στα θετικά της σημερινής (Σάββατο) αναμέτρησης έρχεται να προστεθεί η παρουσία των Μαρίνου Βλαχογιάννη και Ηλία Τασιούλα στα δυο άκρα της οπισθοφυλακής, οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους πραγματοποίησαν αρκετά ώριμο παιχνίδι.

Το α’ μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Βύρωνα, δεδομένου ότι πριν καν συμπληρωθούν 5′ στην αναμέτρηση ο Παναγιώτης Δρυμούσης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα ήλεγχε το παιχνίδι. Μετά από 30′ αγώνα οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο. Μάλιστα στο 37′ θα μπορούσαν να είχαν φέρει το ματς στα ίσια, όμως ο Δημαράς είδε το σουτ που επιχείρησε να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Γιώργου Μηλιώνη. Στο 42′ ο Σπύρος Ζαμπαράς σέντραρε παράλληλα, όμως ο Παύλος Μπίτιλης δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ κατέβασαν ταχύτητα προσπαθώντας να.. χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Οι νεοφώτιστοι αναγκάστηκαν να βγουν μπροστά προκειμένου να πετύχουν την ισοφάριση δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες, με σημαντικότερη όλων αυτή που έλαβε χώρα στο 78′. Ο Αρχοντούλης, που είχε περάσει σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, βρέθηκε μέσα στην περιοχή όμως το σουτ επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Γιώργο Μηλιώνη. Στα εναπόμεινα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Διαιτητής ήταν ο Παπαγεωργίου με βοηθούς τους Αθανασόπουλο και Νικολαδό.

 

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μηλιώνης, Βλαχογιάννης, Τασιούλας, Τζανετής, Κορρές Καφαλίδης, Ρεντζής (46′ Λεβέντης), Ντε Μπαρτόλο, Ζαμπαράς (71′ Μανταδάκης), Μπίτιλης (88′ Ζελέκου), Δρυμούσης.

ΑΚΑΔΗΜΟΣ (Γιώργος Πεππές): Γούναρης, Ζούνα, Καλημέρης, Γεωργίου, Σπανός, Μπρίλης (68′ Μιχαήλ), Ντάρλας, Σαρέλλης (43′ Αρχοντούλης), Δημαράς, Σινάνι, Τάσσης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply