A' Ε.Π.Σ.Α.
Χωρίς νικητή το ντέρμπι Χολαργός- Δόξα Βύρωνος (1-1)

Σε ένα ματς με συγκλονιστική εξέλιξη αλλά και επεισόδια στο φινάλε στην εξέδρα, Χολαργός και Δόξα Βύρωνος ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.
Οι γηπεδούχοι μπορεί να ισοφαρίστηκαν λίγο πριν το φινάλε, αλλά κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά των 5 βαθμών (61-56) από τη Δόξα, που με το γκκολ στο τέλος παρέμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου.
Στο 19′ ο Κομνηνός έβαλε μπροστά τον Χολαργό κάνοντας το 1-0. Στο 74′ ο διαιτητής απέβαλλε με απευθείας κόκκινη τον τερματοφύλακα του Χολαργού Παπαγεωργίου και τον Φερεντίνο της Δόξας, και στο 88′ ο Κασσιανός διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Μετά τη λήξη της αναμέτρηση υπήρξε ένταση στην εξέδρα με συμπλοκές των οπαδών των δύο ομάδων, η οποία ευτυχώς δεν μεταφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο.
ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Παπαγεωργίου, Μπάκας, Πρόξενος, Αγγελόπουλος, Αζάλ, Κουτρουμπάς, Κομνηνός, Μακρής, Γεωργίου, Παπανικολάου, Βασιλαράς (75′ Τάγκαλος).
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Τζίνας, Τηλιγάδας, Λιακόπουλος (86′ Πάππος), Χαλβατζής, Μαραγκουδάκης, Ρόπας Η., Κασσιανός, Ρόπας Κ. (86′ Αλμέιδα), Ταβάρες (86′ Ζαφείρης), Παρασκευόπουλος, Χρυσοστόμου (46′ Φερεντίνος).
