Connect with us

3ος Όμιλος

Χωρίς Παπαναστασίου στην Αχαϊκή

Published

on

Με μοναδικό απόντα τον Γιώργο Παπαναστασίου θα ταξιδέψουν οι οράνιε αύριο στην Κάτω Αχαγιά για την αναμέτρηση με την Αχαϊκή στο πλαίσιο της 21ηςαγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας (4 κάρτες).

Ο κ. Μεσολόγγης θα έχει μετά από καιρό στη διάθεση του τον Κώστα Γκαρμίρη και τον Μανώλη Αμπαδιωτάκη, οι οποίοι επιστρέφουν από τραυματισμούς.

Οι οράνιε ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με την τελευταία προπόνηση να διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Sport Camp το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό. Με τις προσθήκες των Γκαρμίρη και Αμπαδιωτάκη το ιατρικό δελτίο περιλαμβάνει πλέον μόνο τον ανέτοιμο Σωκράτη Πέτρου που πλησιάζει όμως στην ολοκλήρωση της αποθεραπείας του.

Οι οράνιε δεν έχουν πλέον βαθμολογικό άγχος, απομένει μόνο η «μαθηματική» επιβεβαίωση της παραμονής στην κατηγορία.

Μεταξύ των παικτών υπάρχει αρκετή αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και έντονη επιθυμία η ομάδα να καταφέρει, στην παρθενική της συμμετοχή στη Γ Εθνική, να πλασαριστεί σε μια πολύ καλή θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα.

Περισσότεροι από 50 φίλαθλοι των οράνιε θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Κάτω Αχαγιά.

 Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Ανδρέας Γκάμαρης με βοηθούς τους κ.κ Τσιλιπάνο και Κορτέση από το Σύνδεσμο Αθηνών.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply