Connect with us

stoplekto

Χ. Γαλούνης : « Βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους»

Published

on

Από τον προπονητή της ΑΕ Περάματος Χάρη Γαλούνη λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

Τον Νοέμβριο και ενώ είχε γίνει και η 9τη αγωνιστική της Α’ Πειραιά, ο κύριος Ζαχαρόγλου αποφάσισε με σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης να μας δώσει τα κλειδιά της ομάδας!!! Απο την αρχή γνωρίζαμε οτι πρόκειται για ένα δύσκολο έργο αλλά ταυτόχρονα ξέραμε πολύ καλά οτι πάμε σε ένα από τα πιο υγιή σωματεία του Πειραιά, με ιστορία και εξαιρετικές εμφανίσεις στην  Α’ Πειραιά και στην Δ΄΄ εθνική!! Μια ομάδα με μεγάλη έφεση στις ακαδημίες που το μόνο πράγμα που τις έλλειπε ήταν η πίστη και η ψυχολογία, για να φύγει γρήγορα από τις τελευταίες θέσεις , όπου είχε κατρακυλήσει λόγο της ριζικής ανανέωσης που αποφάσισε να κάνει το καλοκαίρι !!! η μεθοδολογία και η ορθολογία μαζί με το μεράκι και την εμπειρία μας στις νεανικές ηλικίες, στο τέλος μας έδωσαν το επιθυμητό!!! Να τελειώσει η ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στην 5η θέση της Α΄ Πειραιά..Μια θέση που είναι το λιγότερο που δικαιούται αυτός ο εξαιρετικός σύλλογος!!!

Μια θέση που δικαιώνει Διοίκηση και προπονητές, και ταυτόχρονα γιγαντώνει τους νεαρούς αθλητές του σωματείου!!

Κλειδί στην φετινή πορεία θεωρώ ότι ήταν ο συνεργάτης μου Γιώργος Τριανταφύλλου που τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την συνεργασία αλλά και που ταυτόχρονα αισθάνομαι την υποχρέωση να αναφέρω οτι πρόκειται για τον πιο εξελίξιμο νέο προπονητή του Πειραιά!! Επίσης ευχαριστώ πολύ τον φροντιστή της ομάδας κ Γαρυφάλλου ο οποίος είναι ανεπανάληπτος και ειδήμων στο πόστο του και συμπληρώνει με την παρουσία του το μεγαλείο αυτού του συλλόγου!!!

Ευχαριστούμε  το φίλαθλο κοινό που στήριξε μια προσπάθεια που κανείς δεν πίστευε, καθώς επίσης όλους όσους βοήθησαν να τρέξει αυτή η δύσκολη αλλά τελικά επιτυχημένη χρονιά για την Ένωση!!!Εν τέλει νομίζω ότι τελικά απλώς βάλαμε τα πράγματα στην θέση τους!!!»