Connect with us

3ος Όμιλος

Ψιμουλάκης: ‘Είχαμε υπομονή και πειθαρχία στο παιχνίδι μας’

Published

on

Με την ψυχολογία στα ύψη θα παραταχθεί ο Πανελευσινιακός στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναργειακό, το οποίο θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα που θα κερδίσει το εισιτήριο για την Football Legaue. Ο Σταύρος Ψιμουλάκης έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Καλαμάτα και αυτό αποτυπώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα όπου και τόνισε:

Κερδίσαμε μια πολύ αξιόλογη ομάδα που ήρθε αποφασισμένη να παίξει το τελευταίο της χαρτί. Στα δικά μου μάτια έδειξε ότι εν συγκρίσει με άλλα της παιχνίδια ήταν πολύ βελτιωμένη. Παρ’ ταύτα έκανε την πρώτη της εκτός έδρας ήττα. Αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας γιατί είχαμε πολλά προβλήματα με πολλούς αθλητές μέσα στην εβδομάδα και πολλές απουσίες (Τσίγκρος, Ριζογιάννης, Μπουσινάκης) συν ότι κάναμε δυο αναγκαστικές αλλαγές (Κουμπαρούλη, Γκεμισης). Επίσης ο Φλίγκος, ο Ευθυμιάδης και ο Κουσκουνάς έπαιξαν με σοβαρά προβλήματα, όμως είχαμε υπομονή και πειθαρχία στο παιχνίδι μας και φτάσαμε στη νίκη. Μια νίκη η οποία σπάει μια κακή παράδοση δυο ετών για την ομάδα μου. Πάντα έχανε τα ντέρμπι τα δυο τελευταία χρόνια μέσα στην Ελευσίνα: Πέρυσι με Ιωνικό, ΑΟΤ Αλίμου που ήταν παιχνίδια κομβικής σημασίας και φέτος με Άργος και Βύζαντα Μεγαρων τα οποία και αυτά ήταν κομβικής σημασίας για την πορεία της ομάδας’.

‘Ο νικητής αποκτά προβάδισμα’

Όσον αφορά στον επόμενο αγώνα που ακολουθεί με τους ‘λύκους’, ο Κρητικός προπονητής πρόσθεσε: ‘Όπως γίνεται αντιληπτό το αποτέλεσμα αυτό μας τόνωσε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία κάτι που σημαίνει ότι θα πάμε στο Άργος για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θέλω να πιστεύω ότι κάποιοι από τους αθλητές μου που έχουν προβλήματα ίσως προλάβουν στο ματς της Κυριακής να δώσουν το παρών. Είναι ένα παιχνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία και όποια ομάδα κερδίσει θα κάνει το μεγαλύτερο της βήμα για την άνοδο. Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια όπως στο πρώτο γύρο. Είναι δυο ομάδες με τεράστια ιστορία και με την ίδιο στόχο. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να διαχειριστούμε την πορεία των πέντε τελευταίων παιχνιδιών όπου η ομάδα έβγαλε μια δυναμική και πήρε τους βαθμούς προκειμένου να κατακτήσουμε τους τρεις βαμθούς’.

Αρκετοί οι τραυματίες

Πάντως για ακόμη μια εβδομάδα, το τεχνικό επιτελείο έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών αφού αμφίβολοι για την ερχόμενη αναμέτρηση είναι οι Ριζογιάννης, Τσίγκρος, Κουμπαρούλης, Φλίγκος, Ευθυμιάδης, Μπουσινάκης και Τσαλκιτσίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply