Connect with us

5ος Όμιλος

Ψωνίζει από Κηφισιά ο ΠΑΟ Κρουσώνα

Published

on

Σε ακόμη δυο μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο ΠΑΟ Κρουσώνα καθώς η Ηρακλειώτικη ομάδα ήρθε σε συμφωνία με δυο ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος αγωνίζοταν στην Κηφισιά. Ο λόγος για τον 20χρονο τερματοφύλακα, Γιώργο Κόλλια και τον 23χρονο επιθετικό, Νίγκελ Μπάτσι. Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις: Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Γιώργο Κόλλια και το Νιγκέλ Μπάτσι μετά από προσωπικές ενέργειες του προέδρου Δημήτρη Πιτσικάκη (Κούτουλου), ο οποίος βρέθηκε γι’ αυτό τον σκοπό στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Κόλλιας είναι τερματοφύλακας 20 ετών και τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Κηφισιά ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί και στον Παναργειακό. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Παιανία και τον Παναθηναϊκό, και μαζί με τους Στέφανο Καπίνο και Αλέξανδρο Ταμπάκη ήταν μέλος της «golden team» του «τριφυλιού».

Ο Νιγκέλ Μπάτσι είναι επιθετικός 23 ετών και πέρυσι αγωνίστηκε στην Κηφισιά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και στη συνέχεια έπαιξε στη Μύκονο, απ’ όπου έμεινε ελεύθερος. Ο Μπάτσι έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Θρασύβουλο και Ακράτητο.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply