Connect with us

Uncategorized

Ωραίο ποδόσφαιρο και 2-2 Ναύπλιο- Κύμη

Δίκαιο το Χ

Published

on

Μετά από πολύ καλό ποδόσφαιρο Πανναυπλιακός και Κύμη αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 2-2. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 26′ με τον Αγγελόπουλο. Η απάντηση για το σωματείο από την Εύβοια ήρθε στο 40′ με τον Κύρου να εκτελεί φάουλ, τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Κυριακόπουλου και τον Κραβαρίτη στην επαναφορά να σημειώνει το 1-1.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με τη συμπλήρωση 12′ στην επανάληψη πήραν κεφάλι στο σκορ, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Γκάτσης. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μητροσύλη πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση. Η πίεση αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ το 87′ με τον Η. Γκολέμη.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής απώλεσε σημαντική ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του στο αμέσως επόμενο λεπτό, όταν το σουτ που επιχείρησε κατάληξε στο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου.

Διαιτητής ήταν ο Κορδολαίμης (Πειραιαά).

 

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011: Κυριακόπουλος, Νικολέτος (58′ Μαρίνης), Παπουτσής (86′ Χατζησοφρωνίου), Ευθυμίου, Λαμπρούσης, Ζίου, Μιχαλόπουλος (85΄’ Γκολέμης Η.), Μπουτσικάκης, Λούπας, Αγγελόπουλος, Καραγκούνης

ΑΟ ΚΥΜΗΣ: Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β., Κόκκος, Κύρου, Κραβαρίτης (80′ Καραμπίνης), Αναστασίου Ι. (86′ Μπλατσιώτης), Φωτιάς, Ηλίας, Γεωργουδάκης, Γκάτσης, Τσάγκος (56′ Καλογερόπουλος)

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply