Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Όρθιος με τρομερή ανατροπή στο φινάλε ο Χαραυγιακός, 3-3 εκτός με τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη

Published

on

Με τρομερή ανατροπή στο φινάλε της αναμέτρησης, ο Χαραυγιακός πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα με το ισόπαλο 3-3 εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη.

Οι δύο ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη, με τον Απόλλωνα να έχει δύο βαθμούς και τον Χαραυγιακό έναν.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και στο 7′ ο Πανούσης έκανε το 1-0, ενώ στο 25′ ο Δημητρόπουλος πέτυχε το 2-0. Στο 56′ ο Τουγουντζόγλου μείωσε σε 2-1, αλλά στο 57′ ο Πανούσης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 3-1. Και ενώ όλα έδειχναν να έχουν κριθεί, στο 90′ ο Σεφέρι με απευθείας φάουλ μείωσε σε 3-2. Στο 90+2′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Τσαλέρα με δεύτερη κίτρινη, και στο 90+4′ ο Τουγουντζόγλου διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ (Μάρκος Μαυρομάτης): Παπουτσής, Στάφα (46′ Δούρος), Αμπεντινάι, Ασημακόπουλος, Χασκής, Βλαχονικολέας, Καλομοίρης (90′ Κρασσάς), Χρήστου, Πανούσης (87′ Τσαλέρας), Καραγεώργος (78′ Αναστασάκης), Δημητρόπουλος.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Κατσιγιάννης): Ορφανόπουλος, Φράγκος, Νταλούκας (69′ Μαρόπουλος), Μουγιακάκος (58′ Σεφέρι), Κατσούλας, Τουγουντζόγλου, Γρυπάρης (58′ Τσουφλίδης), Τσεκούρας, Πάσα, Γκίκας, Χάσι (78′ Τσαουρδάς).