Connect with us

5ος Όμιλος

Όρθιος στον Κορυδαλλό…

Έμεινε ο Ρούβας ο οποίος απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στις καθυστερήσεις!

Published

on

Ζητούμενο για τον Ρούβα στην εξ αναβολής αναμέτρηση με την Προοδευτική για τον 5ο όμιλο ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρούσε τους Κρητικούς στις υψηλές θέσεις της κατάταξης. Η ομάδας της Μεσσαράς τα κατάφερε καθώς χάρις σε γκολ του Κεφαλούκου στις καθυστερήσεις γλίτωσε την ήττα από την Προοδευτική η οποία παρουσιάστηκε παθιασμένη στο παιχνίδι της.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι βροντερό παρών στις κερκίδες του γηπέδου έδωσαν οι 350 και πλέον φίλοι των ”βυσσινί” οι οποίο δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Συγκεκριμένα, έπειτα καθ’ υπόδειξης της αστυνομίας οι φίλοι της ”Προο” εισήλθαν στο γήπεδο λίγα λεπτά αφότου είχε αρχίσει το ματς.

Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος και έφτασαν κοντά στο γκολ με το… καλημέρα. Συγκεκριμένα, μόλις στο 2′ ο Αλεξίου με εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ντόμπου. Η απάντηση του Ρούβα ήταν άμεση αφού στο 14′ ο Κλωνάρης βρήκε τον Φουκαράκη εντός περιοχής του οποίο η προβολή αφού αρχικά κατέληξε στο δοκάρι στη συνέχει έσκασε στο έδαφος με τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν ότι πέρασε τη νοητή γραμμή και κακώς δεν μέτρησε γκολ. Στο 17′ ήταν η σειρά των Πειραιωτών να διαμαρτυρηθούν. Ο Μακαρώνας επιχείρησε τη σέντρα από αριστερά η μπάλα φάνηκε να βρίσκει στο χέρι του Τζιράκη με τον διαιτητή, Δημητρόπουλο, αρχικά να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Στη συνέχεια ο ρέφερι από τη Δυτική Αττική συμβουλεύτηκε τον α’ βοηθό και πήρε την απόφαση πίσω καταλογίζοντας φάουλ. Οι γηπεδούχοι στο 20′ έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Αρχικά το σουτ του Αλεξίου απομάκρυνε ο Ντόμπος με τα πόδια και στη συνέχεια της φάσης ο Ρουμάνος τερματοφύλακας έδιωξε με τα χέρια το σουτ του Μπούμπα. Στο 31′ ”μίλησε” η εκτελεστική δεινότητα του Ζαχαρόπουλου, καθώς ο έμπειρος κυνηγός εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Αλεξίου και με κεφαλιά νίκησε τον Ντόμπο κάνοντας το 1-0.

Στην επανάληψη οι Κρητικοί πίεσαν και έχαασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Στο 82′ μάλιστα ακυρώθηκε γκολ του Κεφαλούκου καθώς ο Δημητρόπουλος θεώρησε ότι ο έμπειρος μέσος είχε υποπέσει σε επιθετικό φάουλ. Ο ίδιος ποδοσοφαιριστής πήρε το αίμα του πίσω στο 94′ αφού εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Κλωνάρη και με ωραία λόμπα νίκησε τον Μπαντίκο διαμορφώνοντας το τελικό 1-1

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντώνης Καλαμάκης) Μπαντίκος, Λαζούρας, Μποχώνης, Καψαλόποδας, Τούρλος, Μπούμπας, Βούζας, Μακαρωνάς (79′ Αρκουμάνης), Ζαχαρόπουλος (90′ Μαυρουδής), Αλεξίου, Κοξαράκης.

ΡΟΥΒΑΣ (Αντώνης Καλογεράκης) Ντόμπος, Πετράς, Τζιράκης (62′ Νταβιγλάκης), Αργυράκης, Ανυφαντάκης, Κεφαλούκος, Αντωνάκης (67′ Τσερεβελάκης), Τζανάκης (60′ Βλάχος), Φουκαράκης, Κλωνάρης, Παντελής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply