Connect with us

6ος Όμιλος

Τέλος ο Γκουτσούλας από την Κηφισιά

Published

on

Παρελθόν από την ομάδα της Κηφισιάς αποτελεί ο Βασίλης Γκουτσούλας ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του κοινή συναινέσει με το σωματείο από τα βόρεια προάστια. Ασφαλώς πρόκειται για μεγάλη απώλεια αφού ο 25χρονος άσος αποτέλεσε έναν από τους πολυτιμότερους και πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τα τελευταία χρόνια την κυανόλευκη φανέλα. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γκουτσούλας δεν θα αργήσει να βρει ποδοσφαιρική στέγη αφού αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ Κηφισιάς και ο πρόεδρος Βασίλης Γαντζούλας ανακοινώνουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Γκουτσούλα.

Ο 25χρονος επιτελικός μέσος αποτέλεσε έναν εκ των πολυτιμοτέρων ποδοσφαιριστών του συλλόγου μας σε όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας στα πρωταθλήματα της Δ’ και της Γ’ Εθνικής.

Εκτός των άλλων, διετέλεσε αρχηγός της ομάδας, ενώ πρόσφερε τις υπηρεσίες του και στον Ελπιδοφόρο, το σωματείο που συγχωνεύθηκε με τον ΑΠΟ Κηφισιάς για τη δημιουργία της σημερινής ομάδας.

Η οικογένεια της ΑΕ Κηφισιάς ευχαριστεί τον Βαγγέλη Γκουτσούλα για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στη συνέχεια της καριέρας του.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply