Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Για άνοδο οι Σαλαμινομάχοι

Ευχαριστίες σε χορηγούς και φίλους

Published

on

Την αισιοδοξία του ότι οι Σαλαμινομάχοι θα ανακάμψουν εξέφρασε ο πρόεδρος του συλλόγου Στέλιος Φασουλής. Χαρακτηριστικά δήλωσε :

« Ξεκινάμε την προσπάθεια για να  φτιάξουμε την ομάδα ώστε του χρόνου να βγούμε πρωταθλητές στη Β’  Πειραιά και να επανέλθουμε δριμύτεροι.»

Ήδη γίνονται ενέργειες για να ενισχυθεί ο σύλλογος στις μεταγραφές με τον καλύτερο τρόπο.

Προπονητής θα είναι ο Σάββας Καπαγερίδης που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία λίγο πριν από το τέλος της περιόδου, που έληξε.

*Με το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς ο ΕΠΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ  ευχαριστεί τους χορηγούς:

Κομμωτήρια Κούλης , Πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΤΕΚΑ- Μαθιουδάκης, INKCENTER Σαλαμίνας Παπαδημητρίου,Σούπερ Μάρκετ ΚΑΝΑΚΗΣ, Συνεργείο αυτοκινήτων Τελεώνης , έπιπλα Ζαρίφης, Κομμωτήρια ΝS Μπαλωνάς , Κατάστημα ψιλικών Σιγάλα.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί την εταιρεία Ξυλείας Κ και τον επιχειρηματία Αναστάσιο Μιχάλαρο που είναι συνοδοιπόροι στην προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Ευχαριστεί τους γιατρούς Θ. Χαμουρίδη( Παθολόγο) , Β. Δημακόπουλο( ορθοπεδικό) και τον διατροφολόγο Π. Βαραγιάννη για  τις υπηρεσίες τους.

Επίσης τον φοροτεχνικό Κ. Μπινιάρη και τον νομικό σύμβουλο Μ. Χαλκιαδάκη , την πρόεδρο ΑΚΟΙΠΟΠ Μαρία Μίχα και γενικά τον Δήμο Σαλαμίνας .

Τέλος τον κ. Μιχάλη Φουρίκη και την εταιρεία του Radical Grafx για την κατασκευή και συντήρηση της ιστοσελίδας του συλλόγου.

ΑΝΤ.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply