Connect with us

stoplekto

Λαύρα Αργυρούπολης – Κολωνός 3-3

Published

on

Σπουδαίο παιχνίδι και έξι τέρματα παρακολούθησαν οι φίλοι των δύο ομάδων που βρέθηκαν το απόγευμα στο γήπεδο της Αργυρούπολης για τον αγώνα της τοπικής Λαύρας με τον πρωτοπόρο Κολωνό.

Οι γηπεδούχοι, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 3-1 στο 54′, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό. Στο 7’ ο Ζέλο ανοιξε το σκορ για τον Κολωνό  και στο 12’ ο Λιβανός ισοφάρισε για την ομάδα της Αργυρούπολης. Στο 24’ ο Τσαγαλάς με ευστοχο κτύπημα πέναλτι έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ (1-2) και ο Ζέλο στο 54’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3. Από το σημείο αυτό και μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν στην ισοφάριση με τέρματα του Λιβανού στο 67’ με πέναλτι και του Σταθάκη στο 81’.

Διαιτητής ήταν ο  Χαρίτος με βοηθούς τους Δανέζη και Κουντουρέλλη.

ΛΑΥΡΑ: Χρηστίδης, Δαλκαφούκης (46′ Λισκεντάι), Παγκάκης, Ματσάγγος, Καλαντζίδης, Λιβανός, Τζανετάκης (46′ Ζακόπουλος), Μήτρος, Αγγελιδέλλης, Σταθάκης, Πολίτης (71′ Γρατσίας)

ΚΟΛΩΝΟΣ: Ντάνο, Κάσι, Βογιατζής, Μηλιώνης, Πασχάλης, Ντουλές (51′ Δημόπουλος), Ευταξάς, Κοζαδίνος, Τσαγαλάς, Ζέλο (70′ Κριεμπάρδης), Καρκατσούλης (54′ Τσικόγιας)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply