Connect with us

5ος Όμιλος

Πρωταθλητής χειμώνα ο ΑΟΤ Αλίμου 1-0 τον Ατσαλένιο

Published

on

Κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένοι πρέπει να έχουν στον ΑΟΤ Αλίμου αφού η ομάδα αναδείχθηκε σε πρωταθλήτρια χειμώνα στον 5ο όμιλο μετά τη νίκη που σημείωσε με 1-0 απέναντι στον Ατσαλένιο. Πάντως, την αναμέτρηση επισκίασε ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων, Σταύρου Βουρλούμη, στο 40′ του αγώνα. Συγκεκριμένα ο αμυντικός του Ατσαλένιου Πετράκης χτύπησε άθελα του τον 22χρονο οπισθοφύλακα με τις σχάρες και του έσκισε το πρόσωπο. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής κρίθηκε σκόπιμο να αντικατασταθεί και μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να του παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 39′ όταν κέρδισαν πέναλτι στην ανατροπή που είχε ο Βουρλούμης από τον Πετράκη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Σαπαλίδης ο οποίος νίκησε τον Συνάνη γράφοντα το τελικό σκορ. Πάντως, οι πράσινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσια στο 77′ με τον Συσκάκη.

 

Διαιτητές: Τζοβάρας, Καραγιάννης-Μπούνος (Φθιώτιδας)

 

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ηλίας Καλοπήτας): Μπότος, Καρδάρης, Βουρλούμης (40′ Ελευθεριάδης), Γαβριήλ, Δάρρας, Γούλας, Καλλιπολίτης, Καραμέρης (87′ Μανωλιάδης), Σαπαλίδης, Μπραντάν (79′ Δρυμούσης), Σαγάνας

 

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Μανώλης Πατεμτζής): Σινάνης, Χαλκιαδάκης (76′ Συσκάκης), Πρωτογεράκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Βρεττός, Φραγκιαδάκης, Γιακουμάκης Μ., Γιακουμάκης Π., Καουκάκης (40′ Γιακουμάκης Γ.), Καργιωτάκης.

foto sportifico.gr Xristos Xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply