Connect with us

stoplekto

Ο Πυρρίχιος “σκόρπισε” 5-0 τον Ίκαρο Ασπροπύργου

Published

on

Καταιγιστικός ο Πυρρίχιος συνέτριψε με 5-0 τον Ίκαρο Ασπροπύργου στα Νεόκτιστα.Οι Πόντιοι ,παίζοντας κατά διαστήματα σπουδαίο ποδόσφαιρο, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους παίχτες του Ίκαρου να αντιδράσουν. Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Πυρρίχιο στο 5ο λεπτό, με τον Παπαδόπουλο Θέμη να βρίσκει τον Κωνσταντινίδη και τον τελευταίο με ψηλοκρεμαστό πλασέ να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Δέκα λεπτά αργότερα κάθετη μπαλιά του Ασλανίδη, με τον Κωνσταντινίδη να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Κατσαπρίνη και με πλασέ προ κενής εστίας διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του τέρματα όσο και του Πυρρίχιου. Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν οι φιλοξενούμενοι, με την επόμενη φάση να σημειώνεται στο 30 λεπτό όταν από εκτέλεση κόρνερ του Ασλανίδη, ο προωθημένος Κυριακίδης από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0

.Πριν το ημίχρονο, η ομάδα του Αποστόλη Λινάρδου κατάφερε να πετύχει και άλλο ένα γκολ, όταν ο Λευκόπουλος βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Συμεωνίδη, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 4-0 συνδυάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την 100η συμμετοχή του με την φανέλα του Πυρρίχιου.

Ο ίδιος παίχτης στο 41ο λεπτό είχε δοκάρι.Στο δεύτερο ημίχρονο, οι κιτρινόμαυροι έκαναν συντήρηση δυνάμεων με τον Ασλανίδη απλώς να βάζει το κερασάκι στην τούρτα με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Συμεωνίδη στο 82 λεπτό.

Καλός ο διαιτητής Αλιάγας που απέβαλε στο 53′ τον Χατζηαντωνάκη( 2η κίτρινη).

 

ΙΚΑΡΟΣ: Κατσαπρίνης, Καραγιάννης, Μανδρίτσας( 68 Φλορθιάν) Αμπατζής( 78′ Ράντος) , , Λιναρδάκης, Μάρκου, Παπαντώνης, Πιπέρης, Ντεγκράν Χατζηαντωνάκης

 

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Κεσανίδης, Μανγκασάροβ, Χριστοδυλίδης, Ελευθεριάδης, Κυριακίδης( 62΄Τυρεκίδης) Παπαδόπουλος Θ.( 65′ Σοϊλεμετζίδης ) Συμεωνίδης, Καλαϊτζίδης( 80’΄λ.Τρ Φωτιάδης) Κωνσταντινίδης Λευκόπουλος, Ασλανίδης.

Σωκράτης Κεσανίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply