Connect with us

Uncategorized

Εύσημα στους οπαδούς του Ιωνικού από την Διοίκηση

Published

on

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Ιωνικού εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την στάση των οπαδών της ομάδας στον κυριακάτικο αγώνα με την Προοδευτική. Κυρίως για το γεγονός οτι πειθάρχησαν στην απόφαση της Πολιτείας που απαγόρευσε την μετακίνηση τους για την παρακολούθηση του αγώνα στο γήπεδο του Κορυδαλλού. Για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν αποφεύγοντας να έλθουν σε αντιπαράθεση με τα όργανα της πολιτείας η τους οπαδούς της Προοδευτικής προσφέροντας πολυτιμότατες υπηρεσίες στην διασφάλιση της τάξης και ηρεμίας στην περιοχη της Νίκαιας – Νεάπολης.

 

Η υποδοχή των παιχτών από δεκάδες οπαδούς της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στην είσοδο των αποδυτηρίων της Νεάπολης και τα λόγια συμπαράστασης και στήριξης που ακούστηκαν,παρά την απογοήτευση από την ισοπαλία, κατέστησαν σαφές οτι ο κόσμος της Νίκαιας πιο ώριμος από ποτέ είναι αποφασισμένος να στηρίξει τους παίχτες και την ομάδα μέχρι τέλους .

Ο ηγέτης και μεγάλος χορηγός της ομάδας και οι συνεργάτες του ευχαριστούν τον κόσμο και επιθυμούν να τον διαβεβαιώσουν οτι θα κάνουν κάθε τι το ανθρωπίνως δυνατόν για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος που είναι η κατάκτηση του τίτλου.

 

Ο Ιωνικός μετά από περίπου ένα μήνα και τρείς εκτός έδρας αγώνες με απολογισμό δύο νίκες (με Πανελευσινιακό 1-0 και Εθνικό Αστέρα 3-0) και μια ισοπαλία ( 0-0 με Προοδευτική ) επιστρέφει στην Νεάπολη με στόχο όχι μόνο να διατηρήσει το αήττητο αλλά και να πετύχει το απόλυτο των νικών στους αγώνες του δεύτερου γύρου ώστε καλύψει το χαμένο έδαφος και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

 

Τεχνική ηγεσία και παίχτες του Ιωνικού πιστεύουν ότι η διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την κορυφή θα καλυφθεί και οτι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου η ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Θεωρούν οτι οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο θα έχουν απώλειες κι οτι η ομάδα θα παραμείνει αήττητη και με την μικρότερη δυνατή απώλεια βαθμών που θα της επιτρέψει να τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

 

Η αγωνιστική εικόνα του Ιωνικού βελτιώνεται μέρα με την μέρα με τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές να έχουν ενσωματωθεί πλήρως και να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της ομάδας.

Ο αγώνας της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου με τον Ατρόμητο Πειραιά στη Νεάπολη αντιμετωπίζεται από τον Ιωνικό ως μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να εξαπολύσει η ομάδα την επίθεση της για την κατάκτηση της κορυφής.

Στον κυριακάτικο αγώνα η ομάδα της Νίκαιας δεν θα έχει στο πλευρό της τους οπαδούς της, εκτίοντας την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που της επιβλήθηκε για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Η δυστοκία της ομάδας και οι λευκές ισοπαλίες σε αγώνες όπου η υπεροχή της είναι εμφανής είναι ένα θέμα που απασχολεί την τεχνική ηγεσία. Το γεγονός οτι παραμένει αήττητη η ομάδα ικανοποιεί τους πάντες ωστόσο οι λευκές ισοπαλίες με υποδεέστερους αντιπάλους προβληματίζουν το προπονητικό τιμ.

Το εύκολο γκολ ειναι η βασική παράμετρος που θα κρίνει τον τίτλο γι αυτό και ο Μάρκος Δήμος αναζητά τις λύσεις που θα επιτρέπουν στην ομάδα να μετατρέπει την καθολική υπεροχή και τη δημιουργία φάσεων, σε γκολ.

Ο Γιώργος Μαριόλης μεταγράφηκε στον Εθνικό Πειραιά.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Νίκαιας και επέλεξε να συνέχισει την καριέρα του στο σύλλογο του Πειραιά.

Η Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί το Γιώργο Μαργιόλη για το ήθος και την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε καλό για τη συνέχεια της καριέρας του.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply