Connect with us

5ος Όμιλος

Δόξα Βύρωνος: Ανακοίνωση με αιχμές για Θανέλα

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δόξα Βύρωνος λίγα λεπτά μετά τις εξελίξεις που σημειώθηκαν στην τεχνική ηγεσία με την αποχώρηση του Φώτη Θανέλα και την έλευση του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου. Στο κείμενο της αρχικά γίνεται μια μικρή αναδρομή της φετινής χρονιάς ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου εξαπολύουν  επίθεση στον απερχόμενο προπονητή θεωρώντας μάλιστα ότι η συμπεριφορά του δεν αξίζει καν το σχολιασμό τους. Στη συνέχεια, γίνεται αναφορά με ιδιαίτερη μνεία στον νέο προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Σταυρακόπουλο, με τους ιθύνοντες του σωματείου να ζητούν από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του πρώτου καθώς επίσης και των ποδοσφαιριστών. Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης: H Δόξα Βύρωνος την φετινή αγωνιστική περίοδο ζει μια από τις πιο δύσκολες αλλά και περίεργες περιόδους της ιστορίας της. Η χρονιά ξεκίνησε με ενθουσιασμό με την παρουσία της ομάδος μετά από χρόνια στην Γ Εθνική αλλά στην συνέχεια το κλίμα άλλαξε με την αιφνίδια αλλαγή της διοίκησης. Σε εκείνο αυτό το σημείο εμφανίστηκαν οι στρατιώτες της ομάδας, οι φίλαθλοι της και με μπροστάρη τον επί πολλά χρόνια φίλαθλο της ομάδας κύριο Νίκο Κακογιάνη ανέλαβαν την συνέχεια της ομάδας με κύριο και μοναδικό σκοπό την παραμονή στην κατηγορία. Προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία η διοίκηση συμφώνησε με προπονητή ο οποίος είχε πολύ καλά δείγματα γραφής και ικανοποίησε πλήρως κάθε αίτημα του. Ο εν λόγο προπονητής αιφνίδια αποφάσισε να παραιτηθεί από την ομάδα και ανέλαβε άλλη ομάδα χωρίς να διευκρινίσει στην διοίκηση τους λόγους. Η εν λόγω συμπεριφορά δεν αξίζει σχολιασμού καθώς μιλά από μόνη της.

Σε αυτό το σημείο ο κύριος Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, προπονητής της ανόδου στην Γ Εθνική και στρατιώτης της ομάδας αποδέχθηκε τη πρόταση της διοίκησης και συμφώνησε να γίνει ο προπονητής που θα οδηγήσει την ομάδα στις 12 μάχες που υπολείπονται, στην ύστατη προσπάθεια να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Υποχρέωση όλων μας είναι να στηρίξουμε την προσπάθεια του κυρίου Σταυρακόπουλου και των αθλητών της ομάδας. Σε περίπτωση που δεν ευοδωθεί η προσπάθεια μας, θα ξεκινήσει άμεσα αγωνιστικός σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά.

Η ομάδα μας χρειάζεται όλους ενωμένους!!!!

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply