Connect with us

stoplekto

Ένταση, διακοπές και φωνές κατά ρέφερι στο Πετράλωνα – Διάνα 1-3

Published

on

Εύκολη επικράτηση για την Διάνα Ηλιούπολης επί των Πετραλώνων με 3-1 εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για την διαιτησία του Καλογερόπουλου που όπως ισχυρίζονται φόρτωσε με κάρτες στο πρώτο μέρος την ομάδα τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρέφερι της αναμέτρησης στο 28’ και στο 84’ διέκοψε το παιχνίδι λόγω έντασης που δημιουργήθηκε στον αγωνιστικό χώρο καθώς και ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης το ΔΣ των Πετραλώνων εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας χαρακτηρίζοντας την απαράδεκτη.

Στο αγωνιστικό μέρος οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34’ με δυνατό σουτ του Χατζηθεοδώρου και στο 41΄ο Μπαλαφούτης πραγματοποίησε το 2-0 με κεφαλιά. Στο 70’ ο Απέργης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για να μειώσουν τα Πετράλωνα σε 3-1 με κεφαλιά του Βλασταράκη στο 88΄.

Στο 81’ ο Πέτσας σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Τεπελένα και στο 89’ ακυρώθηκε τέρμα του Τζαβάρα ως επιθετικό φάουλ.

Διαιτητές: Ι. Καλογερόπουλος, Αλυσανδράτος-Άσπρος

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Τεπελένας, Κουνάδης (57′ Βλασταράκης), Παπαπέτρου, Τερτλίδης, Κοντογιάννης, Ματζιώκας, Βιτζηλαίος (38′ λ. τρ. Μακρής), Κούρτογλου, Γκιόλας (72′ Τσαρούχης), Μακρυπούλιας, Τζαβάρας

ΔΙΑΝΑ: Μενούνος, Λ. Φραγκάκος (86′ Η. Φραγκάκος), Λουκάς, Μπελέρης, Νίκολι, Σάρρας, Τσαμπίρας, Χούνδρας, Μπαλαφούτης (67′ Πέτσας), Απέργης (83′ Κουταλακίδης), Χατζηστεφάνου.

foto sportifico.gr Xristos Xostikidis

petralona diana2

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply