Connect with us

stoplekto

Καμπάνα σε Χαραυγή – Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Ε.ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ, τις εκθέσεις του παρατηρητή αγώνα, την έγγραφη αναφορά του θυρωρού προς το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π., την ιατρική γνωμάτευση της ιατρού αγώνα καθώς επίσης την έγγραφη απολογία του σωματείου Α.Ε.ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ, αλλά και την προφορική απολογία των εκπροσώπων του, που παρέστησαν στην συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπή, την 18.2.2014 και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, πρίν την έναρξη του αγώνα Α.Ε.ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ – Α.Ε.ΑΙΓΙΝΑΣ, που έγινε στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ στις 26.1.2014.

α)Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1β, και του άρθρου 15.

β) Επιβάλλει στο σωματείο Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ποινή αποκλεισμού της ομάδας για δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες (άρθρο 15 παρ. 8γ. του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.) – έναρξη ποινής από 19.2.2014.

*Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του

σωματείου ΦΙΛΑΘΛΟΙ, και τα αναγραφόμενα του Φύλλου αγώνα ΦΙΛΑΘΛΟΙ – ΔΑΦΝΗ που έγινε στο γήπεδο Δραπετσώνας στις 25.2.2014. – Επιβάλλει στο σωματείο ΦΙΛΑΘΛΟΙ χρηματική ποινή 50 Ευρώ (άρθρο 16. παρ.2 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο – για κακή συμπεριφορά ομάδας όταν κατά την διάρκεια ενός αγώνα αποβάλλονται 3 ποδοσφαιριστές του σωματείου)

Η Π. Ε. αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του

κ. Περ. Χατζημιχάλη εκπροσώπου του σωματείου ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ καθώς επίσης την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ’ αυτόν παράπτωμα, κατά την διάρκεια του αγώνα Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ Επιβάλλει χρηματική ποινή 50 ευρώ στον κ. Π. ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ εκπρόσωπο του σωματείου ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ (άρθρα 5 παρ.γ., 15 παρ. 8α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

 

*Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα σωματεία ότι από αύριο Πέμπτη 20.2.2014( τις ώρες 12.00 έως 20.00), μπορούν να εισπράτουν από το λογιστήριο της ένωσης τα χρήματα διαιτησιών του μηνός Φεβρουαρίου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply