Connect with us

stoplekto

Ηρακλής Ελευσίνας – Πυρρίχιος 0-5

Published

on

Υπο τις οδηγίες του βοηθού προπονητή Αναστάσιο Τακίδη (λόγω τιμωρίας του Αποστόλου Λινάρδου), έδωσε συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις σήμερα το απόγευμα ο Πυρρίχιος, ο οποίος διέσυρε με 5-0 τον Ηρακλή Ελευσίνας στο γήπεδο Γ.Ρουμελιώτης.

Μόλις στο 4′, οι Ασλανίδης και Λευκόπουλος έπαιξαν το “ένα-δύο” με τον τελευταίο να σεντράρει και τον συνήθη ύποπτο Κωνσταντινίδη να πλασάρει από κοντά, βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του. Στο 13′, φάουλ για τους Πόντιους λίγο έξω από την περιοχή του Ηρακλή, με τον Συμεωνίδη να σουτάρει , την μπάλα να βρίσκει στον Παπαδόπουλο Θέμη και να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Δήμα.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν οι φιλοξενούμενοι , ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-3 με φοβερό σουτ του Συμεωνίδη στο 33′ , ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τσόκα ( αντικατέστησε τον Δήμα ).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής δεν έδειξε ότι μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα και έτσι οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τον Κωνσταντινίδη στο 83′ έπειτα από κάθετη πάσα του Σοϊλεμεζίδη και το τελικό 0-5 διαμορφώθηκε στο 91′ , όταν ο Κωνσταντινίδης ανέλαβε τον ρόλο του δημιουργού και τον Λευκόπουλο με λόμπα να πλασάρει τον Τσόκα και να στέλνει την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα της εστίας του Ηρακλή.Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι 38′ Βάσης και 34′ Κυριακίδης.

Καλός ο διαιτητής Βάτσιος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Δήμας(30′ Τσόκας), Λυμπέρης, Χοντζάρα, Μπακατσέλος, Άγγος, Πέππας(32′ λ.τρ. Παροτσίδης), Καρκαμπάτσης(62′ Μακρής), Παπαδόπουλος, Πόκα, Βάσης, Τσολερίδης.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Κεσανίδης, Σοϊλεμετζίδης(81′ Ατμάτζεφ), Χριστοδουλίδης, Στεφανίδης, Κυριακίδης, Παπαδόπουλος Θ.(79′ Χάψας), Συμεωνίδης(75′ Νικολαΐδης), Καλαϊτζίδης, Κωνσταντινίδης, Ασλανίδης, Λευκόπουλος.

Σωκράτης Κεσανίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply