Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Προελαύνει το Χαϊδάρι 3-0 τη Δάφνη Π. Φαλήρου

Καταιγιστικοί οι γηπεδούχοι

Published

on

Το ότι θα διεκδικήσει με όλες της τις δυνάμεις την άνοδο επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά το Χαϊδάρι. Καταιγιστική η ομάδα του Χαιδαρίου παίζοντας κατά διαστήματα υπέροχο ποδόσφαιρο επικράτησε με 3-0 της αξιόμαχης Δάφνης Π.Φαλήρου και παρέμεινε για μια ακόμη εβδομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α ΕΠΣΑ.

Μπροστά σε 300 περίπου φιλάθλους του το Χαιδάρι είχε να αντιμετωπίσει το πολύ σκληρό παιχνίδι των παιχτών της Δάφνης και στο α μέρος, πλην δυο ευκαιριών με τους Σπύρου και Ρούπι δεν απείλησε ιδιαίτερα. Στην επανάληψη όμως οι “μπέμπηδες” του Σάκη Δέδε ήταν καταιγιστικοί από το πρώτο λεπτό. Επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους και στο 60′ άνοιξαν το σκορ με φανταστικό σουτ στο “Γ” της εστίας από 25 μέτρα του Σπύρου και αφού προηγουμένως είχε αποφύγει τρεις παίχτες. Το γκολ “έλυσε” τα πόδια των γηπεδούχων κι έτσι στο 71′ σέντρα-σουτ του Σπυρόπουλου βρήκε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Σπύρου με πλασέ σε κενή εστία διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα γράφοντας το 2-0. Το τελικό 3-0 έγραψε με πλασέ ο Σουμελίδης, μετά από έξοχη προσπάθεια και σέντρα ακριβείας του Ρούπι. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν μέχρι το τέλος του αγώνα οι επιθετικοί ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Σπυρόπουλος (83′ Δημητρακόπουλος), Τσούκης, Μουρούτσος, Σουμελίδης, Κρητικός, Κατικαρίδης (82′ Σταθόπουλος), Κοτσολάκος, Ρούπι, Πανούσης (46′ Χριστούλης), Σπύρου.

 

Ρεπορτάζ: Σταύρος Μπαλοδήμας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply