Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Απόλλων Χαλανδρίου – Καματερό 0-3

Published

on

Στο δεύτερο μισό του αγώνα το Καματερό ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και πήρε μια εύκολη και σημαντική νίκη με 3-0 απέναντι στον Απόλλωνα Χαλανδρίου που έχει ουσιαστικά χαιρετίσει την μεγάλη κατηγορία της Αθήνας

Στο 57’ ο Κουνάδης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (1-0) με τον Παναγιωτόπουλο να τον μιμίτε στο 65’ και να διπλασιάζει τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε και πάλι με κεφαλιά ο Μανάρας στο 85’.

Διαιτητής ήταν ο Καλατζής με βοηθούς τους Κουτσόγιαννο και Μπαγιά

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ.: Μλαντένοφ, Βλάχος, Τζαλαγόνια, Παναγιώτου, Κούκος, Δημαλέξης, Μαραθός (75 Αλεξόπουλος), Γογγολίδης, Παππάς, Λαζόπουλος (79 Κουφός), Βλογιαννίτης (70 Γκάνιας)

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Μποζίκης, Τρακόσης, Μαστορογιαννάκης (54 Συριόπουλος), Μιχαλόπουλος, Κλωνάρης, Παναγιωτόπουλος, Μανάρας, Μήνος (78 Τριάντης), Παππάς (25 λ.τ. Αρβανιτάκης), Κουνάδης, Μπαλαρής

********To site δεν θα προβάλει πλέον εικόνες από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συμπεριφορά και την απαγόρευση σε δημοσιογράφο μας να φωτογραφίσει στιγμιότυπα από το ερασιτεχνικό παιχνίδι Χαϊδαρίου – Χαραυγιακού. Ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη από τα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ σωματεία αλλά κάποιοι σε αυτό τον τόπο πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει και Σύνταγμα….Θα επανέλθουμε σύντομα για συνέχεια στο θέμα….Να γνωρίζεται κύριοι στην ΕΠΣΑ  ότι πάνω από τις αποφάσεις σας υπάρχει και το Σύνταγμα των Ελλήνων…..ρίξτε του μια ματιά και τα λέμε….Το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν εμπορεύεται , δεν εισπράττει, δεν είναι Ανώνυμη Εταιρεία, ο σκοπός των Ενώσεων είναι να υπηρετούν τα σωματεία και μόνο, όπως κάνουν όλες οι υπόλοιπες πλην της δική σας ….

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply