Connect with us

5ος Όμιλος

Νέα Ιωνία – Πεύκη 3-1

Published

on

Σημαντική βαθμολογική ανάσα πήρε η Νέα Ιωνία η οποία επικράτησε με 3-1 της Πεύκης σε ένα ματς όπου κυρίαρχο στοιχείο ήταν οι δυνατές μονομαχίες και το πάθος. Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους με τον Αργυρίου στο 6′ να δίνει το προβάδισμα στον προσφυγικό σύλλογο. Στο 26′ δημιουργήθηκε ένταση με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αποβάλει τον γυμναστή της Νέας Ιωνίας, Τάσο Φράγκο αλλά και τον γενικό αρχηγό της Πεύκης, Αντώνη Λεβεντογιάννη. Στο 52′ ο Αχμέτ με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τον Ιορδανίδη στο 66′ να μειώνει σε 2-1. Στη συνέχεια ο Γιώργος Αθανασιάδης ρίσκαρε αρκετά ωστόσο οι κυανοκίτρινοι ήταν εκείνοι που πέτυχαν τέρμα τις καθυστερήσεις με τον Αργυρίου να γράφει το τελικό 3-1 μέσα σε αποθέωση.

 

Γκολ: 6′ Αργυρίου με κοντινό βολέ, 52′ Αχμέτ με κεφαλιά, 90′ Αργυρίου με πλασέ – 66′ Ιορδανίδης με κεφαλιά

 

Διαιτητές: Αγγελακόπουλος, Διπλάρης-Βαφειάδης (Καρδίτσας)

 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Αχμέτ, Ρόππας, Τερλελής, Νταϊφώτης (74′ Τσιπλάκης), Σπαγής, Καραχάλιος (80′ Όγκμπουε), Τύρπος, Αργυρίου, Καραγιάννης, Νησαριώτης (78′ Ερέκι)

 

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Αθανασιάδης): Κοτταράς, Γκίκας, Γιαννουλάκης, Καρακώστας, Τερζής, Μάτσος, Τσιφλίδης (54′ Ιορδανίδης), Μπαλής (32′ Κολιός), Τοπούζης, Θεοδωρόπουλος, Επιτροπάκης (70′ Λιοσάτος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply