Connect with us

stoplekto

Αλσούπολη – Φοίνικας Περιστερίου 0-1

Published

on

Ο Φοίνικας καλύτερος κέρδισε στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας 1-0 την Αλσούπολη  . Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το νικητήριο τέρμα της αναμέτρησης μόλις στο 7′ με σουτ του Λάσκαρη έξω από τη μεγάλη περιοχή. Η Αλσούπολη κυνήγησε το σκορ και έχασε πολλές ευκαιρίες για ισοφάριση. Στο 57′ η ομάδα του Περιστερίου έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Θεοδωρακόπουλου με απευθείας κόκκινη διότι έπιασε τον αντίπαλο από τον λαιμό. Στο 72′ ο Παπαγεωργίου χτύπησε σοβαρά στο γόνατο έπειτα από σύγκρουση που είχε με αντίπαλο και μεταθέρθηκε στο νοσοκομείο. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μητροφάνης, με βοηθούς τον Τσολακίδη και τον Κιοσέ.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Κοντοστέργιος, Κυριακόπουλος (66’ Μπουρλέσης), Μέμι, Παπαγεωργίου (74’ λ. τρ. Λογγίτσης), Κωνσταντόπουλος, Παπαδάκης, Γκίκα, Μπανιάς, Τσίγκας, Τσίνιβιτς, Πατρινός (46’ Αρναρέλης)

 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Κομινάκης, Ψυχογυιός Π., Λάσκαρης, Μίχος, Θεοδωρακόπουλος, Ψυχογυιός Γ., Ραζάκη, Κλωνάρης (82’ Φιλόπουλος), Γεωργιόπουλος (69’ Διαμαντόπουλος), Βλάμης (87’ Παπαγιαννόπουλος), Μέρτζο

Αγνή Μιχαηλίδου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply