Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει το Χαϊδάρι

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε τα “δώρα” από Χολαργό και Χαραυγιακό το Χαϊδάρι, που επικράτησε εκτός έδρας με 0-2 της Ένωσης Βοτανικού και αποσπάστηκε με δυο βαθμούς διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο γήπεδο του Ρουφ, παρουσία 200 περίπου φιλάθλων (Χαϊδαριώτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία) οι παίχτες του κ. Αρζένη παρουσιάστηκαν πολύ αγχωμένοι στο α’ μέρος, ασύνδετοι και δεν απείλησαν καθόλου την ετσία του Καλαμάτα. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι με μαζική άμυνα και σκληρό παιχνίδι, κράταγαν χωρίς ιδιαίτερο κόπο το «μηδέν».

Στην επανάληψη όλα άλλαξαν όμως, καθώς οι «κυανέρυθροι» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πολύ δυνατά και με την παρότρυνση του κόσμου τους έφτασαν στη νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 54’ όταν μετά από φάουλ του Χριστούλη, ο Ταράτσας με κεφαλιά τροφοδότησε τον Κοτσολάκο, ο οποίος με νέα καρφωτή κεφαλιά από κοντά άνοιξε το σκορ μέσα σε αποθέωση. Το παιχνίδι «καθάρισε» στο 58’ όταν ο Κακαράκης με έξοχη μπαλιά βρήκε τον Καρώνα που αν και ανακόπηκε προσωρινά, με υπέροχο πλασέ πραγματοποίησε το 0-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δυο γκολ οι παίχτες του κ. Αρζένη τα πανηγύρισαν στα κάγκελα μαζί με τους φιλάθλους τους.

Η συνέχεια του αγώνα ήταν διαδικαστική, με μόνη αξιόλογη φάση στο 80’ όταν ο Μπερμπέρι σκόραρε με κεφαλιά για το Βοτανικό, όμως νωρίτερα είχε υποδειχθεί σωστά σε θέση οφσάιντ από τον βοηθό κ. Γεώργη.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Κατοίκου, Γεώργη και Δόση.

Φωτογραφίες από τον αγώνα μπορείτε να δείτε εδώ:

ΕΝ. ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: Καλαμάτας, Ντάμας, Κατσούδας, Λίκο, Μπερμπέρι, Τρούπης, Καράτι, Δημητρίου, Σκέυης, Ντιντίφας, Τσοπανάς.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Πολίτης, Νούλας, Αρβανίτης, Ταράτσας, Τσούκης (33’ λ.τρ. Μπατής), Ρούπι (81’ Δημητρακόπουλος), Χριστούλης, Καρώνας, Κοτσολάκος, Σουμελίδης (55’ Κακαράκης).

247press.com.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply