Connect with us

5ος Όμιλος

Πέτρος Δημητρίου: Δεν γίνονται θαύματα σε τρεις ημέρες

Ο τεχνικός της Πεύκης, Πέτρος Δημητρίου μιλάει για το κυριακάτικο ματς κόντρα στον ΑΟΤ Αλίμου

Published

on

Πριν από μερικές ημέρες, η Πεύκη γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Πέτρο Δημητρίου. Πρόκειται για τεχνικό ο οποίος διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία αφού εργαστεί σε αρκετές ομάδες της Football League κατά το παρελθόν με μεγάλη επιτυχία.

Η ικανότατος κόουτς καλείται να οδηγήσει τον σύλλογο των βορείων προαστίων στη συνέχεια του πρωταθλήματος παρά το γεγονός ότι η αποστολή των ”μπλε” όσον αφορά στο στόχο της παραμονής φαντάζει πολύ δύσκολος. Την Κυριακή, η Πεύκη δίνει ακόμη ένα δύσκολο ματς αφού φιλοξενείται στον Άλιμο από τον τοπικό ΑΟΤ. Ο Κυριάκος Παντζαρίδης  επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, Πέτρο Δημητρίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην ερχόμενη συνάντηση τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

”Κακά τα ψέματα ήρθα σε μια ομάδα που αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες για να σωθεί είναι λίγες. Παρ’ όλα αυτά επειδή μας συνδέει φιλία με τον πρόεδρο ήρθα εδώ να παλέψουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλή παρουσία, θέτοντας τις βάσεις για τη νέα χρονιά. Την Κυριακή το έργο μας έχει αυξημένο δείκτη δυσκολίας αφού θα αντιμετωπίσουμε ένα από τα καλύτερα σύνολα στην κατηγορία το οποίο παραμένει αήττητο. Γνωρίζεται πολύ καλά ότι σε τρεις ημέρες δεν γίνονται θαύματα. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για θετικό αποτέλεσμα

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply