Connect with us

5ος Όμιλος

Από την “κόλαση” στον “παράδεισο” ο Ιωνικός

Published

on

Σε ένα επεισοδιακό ματς από πολλές όψεις, ο Ιωνικός κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από τη Νέα Ιωνιά καθώς επικράτησε με 3-2 της ομώνυμης ομάδας εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις γκέλες του Πανελευσινιακού και του ΑΟΤ Αλίμου. Οι Νικαιώτες έχοντας στο πλευρό τους περίπου 300 οπαδούς κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη και να ψαλιδίσουν την διαφορά τους από την 1η θέση τους τέσσερις βαθμούς.

Πάντως, η προσφυγική ομάδα, η οποία πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση, έχει παράπονα από τη διαιτησία του Ανούσου καθώς επίσης και από τη β’ βοηθό Παυλέρου θεωρώντας ότι αμφότεροι υπέπεσαν σε σωρεία λαθών. Από την αναμέτρηση ωστόσο δεν έλειψαν και οι ατυχείς στιγμές αφού στο 31′ δημιουργήθηκε ένταση στην κερκίδα με αποτέλεσμα οι οπαδοί των δυο ομάδων να πιαστούν στα χέρια.

Παράλληλα, με τη λήξη του α’ μέρους γενικεύτηκε σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων η οποία δεν πήρε μεγάλη έκταση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στο 11′ με κοντινή προβολή του Τύρπου. Στο 29′ ο Κατσαβριάς με μακρινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσια, ωστόσο οι Ιωνιώτες πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 34′ με ωραίο σου του Αχμέτ.

Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Κώστα Παρθενίου ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να πετύχει την ανατροπή. Η αρχή έγινε στο 56′ όταν ο Χρυσάφης με απευθείας κόρνερ ισοφάρισε σε 1-1, με τον Μπερνιδάκη στο 62′ να διαμορφώνει το τελικό 3-2 μέσα σε αποθέωση. Στο 77′ ο Ιωνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 4-2 όμως το σουτ του Χρυσάφη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Λυκούρη. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τερλελή στο 88′ με απευθείας κόκκινη για χτύπημα σε αντίπαλο

 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Λυκούρης, Αχμέτ, Ρόππας, Τερλελής, Νταϊφώτης, Σπαγής, Πετούσης, Τύρπος, Αργυρίου, Καραγιάννης, Καραχάλιος

 

ΙΩΝΙΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Μπαμπανιώτης, Σκλιοπίδης, Μπεκατώρος, Γρομητσάρης, Κωνσταντόπουλος, Σιμιτσής, Καλλέργης, Κατσανδρέας, Μαρουκάκης, Χρυσάφης, Μπερνιδάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply