Connect with us

6ος Όμιλος

Δίκαιη μοιρασιά στην Μάνδρα

Published

on

Ο Μανδραϊκός ήταν η ομάδα που ήθελε εναγωνίως τους βαθμούς της νίκης στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την νίκη καθώς έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με το συγκρότημα από την Νέα Αλικαρνασσό . Οι ποδοσφαιριστές του Σταύρου Ψιμουλάκη πλήρωσαν τα ατομικά λάθη και την κακή εικόνα που παρουσίασαν σαν σύνολο στο πρώτο μέρος. Αντίθετα ο Ηρόδοτος απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του 6 ομόλου καθώς πρόκειται για μια ομάδα με εξαιρετική συνοχή σε όλες τις γραμμές η οποία ξέρει τι ζητά στο γήπεδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «κρητικοί» προηγήθηκαν στο 41’ όταν ο Κούρτη βγήκε στην κόντρα και με κάθετη πάσα βρήκε τον Ζαφειράκη με τον τελευταίο να πλασάρει τον Χρόνη για το 1-0

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 62’ μετά από φαουλ του Λελούδα και κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου. Από το σημείο αυτό και ύστερα ο Μανδραϊκός πίεσε για το δεύτερο τέρμα που όμως δεν ήρθε ποτέ.

Στο 77’ ο Ηρόδοτος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βελέτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χρόνης, Χουστουλάκης, Ιατρού, Μεσίνι, Κολτσίδας(56′ Λελούδας), Αγκόλι. Σερέπας(69′ Μπινίτσης), Καϊμακαμούδης , Παναγιώτοπουλος, Ζαχαράτος, Μπούγιας(80′ Τεπετόφ).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Θανασης Κολιτσιδάκης): Ζαφείρης Δ., Μπινιχάκης, Χαρίτος, Μπαλάφας, Γεωργόπουλος, Χατζιανδρέου(70′ Γιαπιτζάκης), Βελέτης, Κούρτι, Κοζιράκης, Ζαφείρης Α.(86′ Πιτσιλής), Χαλκιαδάκης(58′ Μαγάκης).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply