Connect with us

stoplekto

Ζωφριά – Πυρρίχιος 3-4

Published

on

Μάτς με πολλές συγκινήσεις και διακυμάνσεις στο σκορ είχαμε σήμερα το απόγευμα στην συνάντηση Ζωφριάς και Πυρρίχιου,με το αποτέλεσμά να φέρνει τον Πυρρίχιο μόνο τρίτο στην βαθμολογία και τους γηπεδούχους στην ζώνη του υποβιβασμού. Μόλις στο 8ο λεπτό πέναλντι για την ομάδα της Ζωφριάς σε χέρι του Φωτιάδη, με τον Ντάμπο Χ. να μην μπορεί να νικήσει τον Κεσανίδη που απέκρουσε.

Κόρνερ για τους φιλοξενούμενους στο 32ο λεπτό με τον Χριστοδουλίδη από τα δεξιά, το κεντρικό δίδυμο του Πυρρίχιου, Κυριακίδης και Ασλανίδης συνεργάστηκαν με τον τελευταίο να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο, συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό, ο Λευκόπουλος βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Χριστοδουλίδη που αφού πέρασε και τον Δημητρίου έκανε το 0-2.

Η Ζωφριά δεν τα παράτησε και μέσα σε ένα τρίλεπτο (65′ 68′) έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Ντάμπο Λ. να μειώνει σε 1-2 με σούτ και τον Σταυραντώνη με κεφαλιά να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Άμεση απάντηση από τους Πόντιους, που πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με τον νεοεισελθώντα Παπαδόπουλο Τ. να πετυχαίνει γκολ με την πρώτη επαφή του με την μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα, ξανά ο Σταυραντώνης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 3-3. Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν ότι δεν θα έχουμε νικητή,στο 90+2 ο νεοεισελθών Συμεωνίδης σούταρε στην κλειστή γωνία του Δημητρίου που δεν μπόρεσε να αποκρούσει , με τον σκόρερ να πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαιχτών του.

Καλός ο διαιτητής Σταθόπουλος.

Ζωφριά: Δημητρίου,Ρεφενδάριος Χ.,Αγγελογιαννάκης,Μπίνας ( 46′ Κατσίβελας),Σταυραντώνης,Ρεφενδάριος Αθ.,Λάττας ( 61′ Ντάμπος Λ.) , Ζωγράφος ( 36 λ.τρ. Κακαβάς), Πότση,Ντάμπος Χ.,Πράσινος

 

Πυρρίχιος: Κεσανίδης,Μανγκασάρωβ ( 19′ λ.τρ. Λευκόπουλος),Φωτιάδης,Ασλανίδης,Κυριακίδης,Στεφανίδης,Τιρεκίδης ( 71′ Παπαδόπουλος Τ.),Καλαϊτσίδης,Κωνσταντινίδης,Χριστοδουλίδης,Σοϊλεμεζίδης (88′ Συμεωνίδης)

Σωκράτης Κεσανίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply