Connect with us

5ος Όμιλος

Το τρίτο ημίχρονο στην Κίσσαμο (video)

Published

on

Η τοποθέτηση του προπονητή του ΚισσαμικούΣπύρου Μπαξεβάνου για τη νίκη επί του Πανελευσινιακού: 

 

«Και για εμάς ήταν κομβικής σημασίας το ματς όπως ήταν και για τον Πανελευσινιακό. Εμάς ήταν βέβαια για διαφορετικούς λόγους. Προερχόμασταν από αρνητικά αποτελέσματα. Θέλουμε να δείξουμε ότι η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την βαθμολογική θέση. Είμαι ικανοποιημένος πάρα πολύ από την προσπάθεια των παιδιών και από τη νίκη. Είναι σημαντικό ότι ο Πανελευσινιακός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια σοβαρή κατάσταση για να απειλήσει την εστία μας. Μπορεί να βάλαμε ένα τυχερό γκολ αλλά δημιουργήσαμε καταστάσεις να πετύχουμε κάποιο άλλο τέρμα. Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους, ήταν πραγματικά συγκινητικά, από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Η ομάδα πρέπει να δείχνει αυτή τη διάθεση, αυτό το πάθος, αυτή την κατάθεση ψυχής. Κάνοντας αυτό μπορούμε να κοιτάξουμε οποιοδήποτε αντίπαλο στα μάτια. Το δείξαμε απέναντι σε μια ομάδα, που δεν είναι τυχαίο ότι είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Ευχαριστώ τον κ. Σπανό για τα καλά του λόγια και να ευχηθώ καλή συνέχεια και μέσα από την καρδιά μου να εκπληρώσει και αυτός και η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει».

 mpaxevanos9

Τι είπε ο προπονητής του Πανελευσινιακού Δημήτρης Σπανός

 

Οι δηλώσεις του αναφορικά με το ματς: «Για εμάς ήταν κομβικής σημασίας το  ματς, γιατί με μια υποτιθέμενη νίκη θα θέταμε σοβαρό υπόβαθρο για την άνοδο. Νομίζω ότι από την αγωνιστική μας συμπεριφορά δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα. Ήρθαμε να παίξουμε, αλλά δεν παίξαμε. Ήρθαμε να προασπίσουμε την πρώτη θέση, να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε τη διαφορά μας, αλλά στην ουσία δεν ήρθαμε γι’ αυτό. Θεωρώ ότι ήταν μια κακή ημέρα για την ομάδα μου και η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Όμως η αλήθεια είναι ότι δεν δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από αυτό παιχνίδι. Ασχέτως αν το γκολ το βάλαμε μόνοι μας και ασχέτως αν ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι αυτή. Το πρωτάθλημα δεν παίρνεται ούτε με ένα λουλούδι, ούτε με χαρές και πανηγύρια. Παίρνεται με αγώνα, με πάθος, με αγωνιστικό τσαμπουκά, με ένταση. Δεν την είχαμε. Θα την έχουμε την Κυριακή με τους Τράχωνες.

Να δώσω συγχαρητήρια στον Κισσαμικό και στον κ. Μπαξεβάνο και στους παίκτες του, γιατί κατέθεσαν ψυχή και συγχαρητήρια για τη νίκη. Επίσης να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση του Κισσαμικού, για την άριστη φιλοξενία. Αυτό προάγει το ποδόσφαιρο και δείχνει ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Είναι μια ομάδα η οποία στο πέρασμα του χρόνου νομίζω ότι θα ανέβει τα σκαλοπάτια σιγά-σιγά».

 

Δηλώσεις ποδοσφαιριστών

 

Για λογαριασμό της Κρητική ομάδας μίλησε στη συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Μποτωνάκης, που δήλωσε σχετικά με τη νίκη απέναντι στον Πανελευσινιακό:

 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δουλέψαμε πάνω σε κάποια κομμάτια, που θεωρούσαμε ότι έπρεπε να ανταποκριθούμε σωστά. Βγάλαμε το πάθος που έπρεπε και που πρέπει να βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή και αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν». 

 

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας μίλησε εκ μέρους των παικτών του Πανελευσινιακού, αναφέροντας τα εξής για τον αγώνα:

 

«Οι δύο προπονητές έχουν καλύψει άριστα την εικόνα του αγώνα. Θα πω μια παλιά παροιμία αυτή τη στιγμή για εμάς τους παίκτες της Ελευσίνας: «τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι».  Εννοώντας ότι την Κυριακή παίζουμε ίσως το πιο κομβικό παιχνίδι της ιστορίας μας τα τελευταία δέκα χρόνια. Σίγουρα δεν κάναμε καλή εμφάνιση και ηττηθήκαμε από μια ομάδα που ήταν ένα κλικ παραπάνω σε πάθος, δύναμη και τακτική από εμάς. Χάσαμε από μία κακή και άτυχη στιγμή για εμάς. Τελειώσανε οι χαρές και τα πανηγύρια για εμάς την προηγούμενη Κυριακή, νικώντας τη Νέα Ιωνία.  Σήμερα σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε για να κερδίσουμε την Κυριακή τους Τράχωνες, που είναι αποκλειστικός σκοπός μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους ανθρώπους του Κισσαμικού. Συγχαρητήρια στον κ. Μπαξεβάνο και στα παιδιά του Κισσαμικού».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply