Connect with us

5ος Όμιλος

Δόξα Βύρωνος – Προοδευτική 2-1

Published

on

Ζωντανή στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή στην κατηγορία έμεινε η Δόξα Βύρωνος η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με την Προοδευτική τελικά πήρε τη νίκη με 2-1. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι καταγγέλλουν πως πριν την έναρξη του αγώνα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο περίπου 10 άτομα με λοστούς και απειλούσαν τους παίκτες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 2′ με πέναλτι του Μακαρονά το οποίο κέρδισε ο Μάμαλος. Η απάντησε των γηπεδούχων ήρθε στο 45′ με τον Παπατζήμα να γράφει το 1-1, με τον Μακρή στο 67′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

 

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Σουλογάνης, Χαλκιάς, Γκουντελίτσας, Ζίζηλας, Μπιρμπίλη, Γκουντελίτσας, Κατσιγιάννης (30′ Τσαφταρίδης), Παπατζήμας (75′ Σαλαπάτας), Λουσαράκης, Μενίκου, Μακρής (70′ Παπαδόπουλος)

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γιάννης Δρακωνάκης): Μπαντίκος, Κατσίβελας (75′ Λαζούρας), Παπαχαραλάμπους, Καψαλόποδας, Τούρλος, Μπούμπας, Μπούζας, Μάμαλος, Νυδαδόπουλος (60′ Κοξαράκης), Μακαρονάς (80′ Κολιούσης), Ποτουρίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply