Connect with us

stoplekto

Αστέρας Εξαρχείων – Φοίνικας Περιστερίου 1-2

Published

on

Σε ένα επεισοδιακό ματς ο Φοίνικας Περιστερίου “απέδρασε” με το διπλό από το γήπεδο “Αλεπότρυπας”, καθώς επικράτησε στο 95′ με 2-1 του Αστέρα Εξαρχείων, ο οποίο έχασε πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος στη μάχη για την παραμονή.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13′ με τον Βλάμη. Στη φάση αυτή οι Εξαρχειώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Τσασγκάρη ότι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ.

Στην επανάληψη ο Αστέρας πίεσε, έχασε ευκαιρίες και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 87′.  Ο Χάσκας ανατράπηκε στην περιοχή από τον Λαμπράκη και το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιαντής για το 1-1.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, στο 95′ από ένα γέμισμα του Λαμπράκη ο Φιλόπουλος με κοντινό σουτ “έγραψε” το τελικό 2-1.

Μετά τη λήξη του αγώνα δημιουργήθηκαν μικρής διάρκειας επεισόδια μεταξύ φιλάθλων του Αστέρα με παίκτες των φιλοξενούμενων.

Διαιτητές: Τσαγκάρης, Καρασαββίδης, Τζελέπης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παυλής, Φωτιάδης, Γκραμπότσκα, Φιλόπουλος, Τζιμπιμπάκης, Κωνσταντόπουλος, Χάσκας, Τσιαντής, Δανιήλ, Νάτσης (68’ Σαλτογιάννης), Μικάι (46’ Ορφανός).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Κομηνάκης, Λάσκαρης, Κλωνάρης, Μίχος, Παπαδόπουλος, Ψυχογυιός Π. Ψυχογυιός Γ., Καλλιάνης, Γεωργιόπουλος (76’ Διαμαντόπουλος), Βλάμης (81’ Φιλόπουλος), Μέρχιο (77’ Λαμπράκης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply