Connect with us

5ος Όμιλος

Ρεπό το Σαββατοκύριακο – Δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια για τον Ιωνικό

Published

on

Έχοντας ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό, το σοκ της ήττας από τους Τράχωνες οι παίχτες του Ιωνικού στοχεύουν μόνο σε νίκες στους αγώνες που απομένουν μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος

Η ματαίωση του προγραμματισμένου για αύριο ( Κυριακή 16.00 ) αγώνα του Ιωνικού με τον Ολυμπιακό Λαυρίου, λόγω αποχώρησης των φιλοξενούμενων από το πρωτάθλημα, οδηγεί σε εκτόνωση του κλίματος δυσαρέσκειας και απογοήτευσης που προκάλεσε στις τάξεις του Ιωνικού η τελευταία εκτός έδρας ήττα της ομάδας από την πρωτοπόρο ομάδα των Τραχώνων που σήμανε ελαχιστοποίηση στα όρια της εκμηδένισης των ελπίδων για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ιωνικός θα προσθέσει 3 βαθμούς στο ενεργητικό του ωστόσο η διαφορά των 9 βαθμών απο την κορυφή έχουν καταστήσει τον τίτλο αποκλειστική υπόθεση των ομάδων των Τραχώνων και της Ελευσίνας που προηγούνται στην βαθμολογία. Ο Ιωνικός στο μόνο που στοχεύει είναι να πετύχει το απόλυτο των νικών στους αγώνες που απομένουν με την ελπίδα οτι μπορεί να συμβεί το αδύνατο, να χάσουν δηλ. η αήττητη , μέχρι και σήμερα, ομάδα των Τραχώνων και η Ελευσίνα τους αγώνες που απομένουν για να στεφθεί αυτός πρωταθλητής.

Με δεδομένο οτι κάτι ανάλογο δεν έχει συμβεί ούτε στα ωραιότερα παραμύθια ο Κώστας Παρθενίου προετοιμάζει την ομάδα του με στόχο τη νίκη στους αγώνες που απομένουν για να κλείσει ο Ιωνικός με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια χαμένη αγωνιστικά περίοδο. Κυρίως όμως να διαψεύσει τα σενάρια που θέλουν τη ομάδα της Νίκαιας να κρίνει σ´ ένα μεγάλο ποσοστό , με την αγωνιστική παρουσία της, τον πρωταθλητή.

Τεχνική ηγεσία και παίχτες είναι αποφασισμένοι να παίξουν για την ιστορία και το όνομα της ομάδας, αδιαφορώντας για το αν οι νίκες τους εξυπηρετούν τα σχέδια της μιας ή της άλλης ομάδας. Με εξαίρεση τον μακροχρόνια τραυματία Γιάννη Τσακίρη οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολουθούν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

Λόγω της ματαίωσης του αγώνα με τον Ολυμπιακό Λαυρίου δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές το Σαββατοκύριακο. Επιστρέφουν στις προπονήσεις την Δευτέρα ενώ για την Μ.Τρίτη και Μ. Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί δυο δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα την Μεγάλη Τρίτη στις 17.00 στο γήπεδο της Νεάπολης ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο και την ιδια ώρα την Μεγάλη Τετάρτη στο ίδιο γηπεδο θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Πειραιά.

*Την Μεγάλη Δευτέρα στις 19.00 στο γήπεδο της Νεάπολης οι παλαίμαχοι του Ιωνικού θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι τους παλαίμαχους της ΑΕΚ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply