Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άγιοι Ανάργυροι – Ολυμπιακός Λιοσίων 4-2 – Βράβευση Μαχαίρα (video)

Published

on

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη με 4-2 επί του Ολυμπιακού Λιοσίων για τους Αγίους Αναργύρους που πανηγύρισαν την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία της Αθήνας. Την τιμητική του στο ντέρμπι των Δυτικών Προαστίων είχε ο Νότης Μαχαίρας, που σταματά το ποδόσφαιρο μετά από μία αξιοσημείωτη καριέρα σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο.

Το σκορ άνοιξε ο «γερόλυκος» Μαχαίρας στο 29’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι, για να ισοφαρίσουν οι ερυθρόλευκοι με αυτογκόλ του Γκντολεζάι στο 53’ σε 1-1. Στο 62’ ήταν η σειρά του Καζάντζη να δώσει το προβάδισμα νίκης στην ομάδα των Αγίων πραγματοποιώντας το 2-1 στην συνέχεια ο Λέκκας με δυό τέρματα στο 71’ και 86’ να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-1.Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Μπουφίδης στο 88’.

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Απτόσογλου, Γεωργακόπουλος

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σαράντης, Γκντολεζάι (56′ Καζάντζης), Μαρκάκης, Μυστρίδης, Κολιοπάνος, Λέκκας, Βυζανιάρης, Μαχαίρας, Σταματάκης (90′ Μιχαλόπουλος), Τσίμος (64′ Σερδενές), Καριατλής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. ΛΙΟΣΙΩΝ: Μιγγίρης, Παναγιωτακόπουλος, Βήχας, Τομπουλίδης, Βατίστας, Πάια (76′ Νικολόπουλος), Τσέλα, Λούκα, Μπεκατώρος, Μπουφίδης, Ρεστόβ (63′ Πλιακοστάμος).

Βράβευση Μαχαίρα Video

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply