Connect with us

5ος Όμιλος

Ατρόμητος Πειραιά – Κισσαμικός 1-2 – Ένταση στα αποδυτήρια

Published

on

Το δεύτερο συνεχόμενο “διπλό” απέναντι σε ομάδα του Πειραιά πανηγύρισε ο Κισσαμικός.

Με ψυχωμένη εμφάνιση μέσα σε μια καυτή έδρα ο Κισσαμικός επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά χωρίς να καταφέρουν να πάρουν προβάδισμα, με τηνΚρητική ομάδα να βγάζει στο δεύτερο ημίχρονο τις επιθετικές της αρετές και να φτάνει στην επίτευξη δύο γκολ.

Στο 48′ με ασύλληπτο μακρινό σουτ ο Στεφανίδης σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική για το 0-1 και στο 74′ ο Πασιαλής με ατομική ενέργεια και ψύχραιμο πλασέ έκανε “σεφτέ” στα γκολ με τη φανέλα με το δελφίνι στο στήθος.

Στο 86′ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό 1-2 με εκτέλεση φάουλ του Λοϊζίδη.

*Στο τέλος του αγώνα είχαμε ένταση, και μάλιστα τα αποδυτήρια πολιορκήθηκαν από εξαγριωμένους φιλάθλους του Ατρόμητου, που τα έβαλαν και με τους ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού

 

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας) Βοηθοί: Δόσκορης-Καραγιάννης (Φθιώτιδας)

Ατρόμητος Πειραιά: Γκιόκας, Στεφανής, Γαβαλάς, Κρητικός, Γεωργούλης, Στρατής, Κακκαβάς, Λοϊζίδης, Παντελίδης (79′ Ράπτης), Γεωργιάδης (63′ Ευθυμιάδης), Μυλωνάς (75′ Δανάσης)

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Παραλίκης, Καρβουνιάρης, Χολέβας, Κουμπρόγλου, Ενγκουέμ (46′ Σμίλτος), Μποτωνάκης, Κόντη, Πασιαλής (80′ Ψαράκης), Χατζηλιόντας, Στεφανίδης (65′ λ.τρ. Τσικουδάκης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply