Connect with us

6ος Όμιλος

Ηρόδοτος-Ερμής Ζωνιανών 2-1

Published

on

Την ανοδική πορεία που διαγράφει το τελευταίο διάστημα πιστοποίησε ο Ηρόδοτος καθώς επικράτησε με 2-1 του Ερμή Ζωνιανών. Με αυτή τη νίκη το συγκρότημα του Θανάση Κολιτσιδάκη έπιασε την Κηφισιά στην 2η θέση, με την ομάδα από τη Νέα Αλικαρνασσό ωστόσο να έχει ένα παιχνίδι περισσότερο. Αντίθετα, οι Ρεθυμνιώτες δεν κατάφεραν αυτή τη φορά να παρουσιάσουν την εικόνα που είχαν στα προηγούμενα παιχνίδια με αποτέλεσμα να μην ξεφύγουν από την διακεκαυμένη ζώνη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να ανακτήσουν τα ηνία του από τα πρώτα λεπτά. Παρ’ όλα αυτά στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν αφού απάντησαν άμεσα ενώ αν ήταν πιο τυχεροί στην τελική προσπάθεια το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση.

Γκολ: 16′ Ζαφείρης, 66′ Μπαλάφας – 63′ αυτ. Χαρίτος

Δοκάρια: 75′ Ζαφείρης

Διαιτητές: Κωνσταντάκης, Σπανός-Σιδέρης (Αχαϊας)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ζαφείρης Δ., Κοζυράκης, Μπαλάφας, Μπινιχάκης, Χαρίτος, Κλίνης (68′ Τζομπανάκης), Χατζηανδρέου, Γεωργόπουλος, Ζαφείρης Α., Κούρτι (86′ Σκουλάς), Βελέτης

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Βλάχος, Κανδυλάκης (58′ Γκούγκας), Πλουσής, Κάββαλος Στ., Ρουσσάκης, Αριστεινίδης (73′ Γκουτσέλης), Ρηγάκης, Μπέρκης (46′ Ρουμπάκης), Σταυρακάκης, Κοζανίδης, Βαρούχας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply