Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός: Νίκη για την ιστορία του

Published

on

Νίκη και μόνο νίκη στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανελευσινιακό ( Γήπεδο Νεάπολης Κυριακή 4.5.2014 στις 17.00) ζήτησαν από την τεχνική ηγεσία και τους παίχτες του Ιωνικού ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής επισημαίνοντας οτι ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση της ομάδας και τις πιθανότητες εκπλήρωσης του μεγάλου στόχου το όνομα και η ιστορία του Ιωνικού επιβάλλουν την νίκη σε κάθε αγώνα.

 

Τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ο Ιωνικός βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς απέχοντας εννιά βαθμούς από την κορυφή στην οποία ισοβαθμούν με 56 βαθμούς οι Τράχωνες με τον Πανελευσιανικό (οι Τραχώνες έχουν ένα αγώνα λιγότερο απο την ομάδα της Ελευσίνας που έχει 25 ) .

 

Ομάδες με το όνομα και την ιστορία του Ιωνικού δεν μπορεί παρά να αγωνίζονται για την νίκη ανεξάρτητα της βαθμολογικής θέση στην οποία βρίσκονται και των πιθανοτήτων που έχουν για τον τίτλο.

Ο προπονητής του Ιωνικού Κώστας Παρθενίου δίνοντας το στίγμα του αυριανού αγώνα τόνισε οτι:”Οι παίχτες μου οφείλουν στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό όπως και σε όλους τους αγώνες να παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη και τον κόσμο μας αδιαφορώντας για τα θέλω των αντιπάλων τους. Ειναι κάτι το οποίο έχω καταστήσει σαφές και το έχουν ενστερνιστεί όλα τα παιδιά. Έννοιες οπως εφησυχασμός και αδιαφορία δεν συνάδουν με το τεράστιο όνομα και την ιστορία του Ιωνικού. Δεν νοείται Ιωνικός και συμβιβασμός με την ιδέα της ισοπαλίας και της ήττας. Νίκη και μόνο νίκη είναι ο στόχος μας στον αυριανό αγώνα. Είναι κάτι που χρωστάμε στον κόσμο μας τον οποίο γεμίσαμε με πίκρα και απογοήτευση τον τελευταίο καιρό. Η νίκη επί του Πανελευσινιακού χωρίς να αποτελεί εξιλέωση θα ειναι μια έμπρακτη απόδειξη οτι η ομάδα μας άξιζε κάτι πολύ καλύτερο τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Νίκη την οποία οφείλουμε πάνω απο όλα και στον ηγέτη μας και βασικό χορηγό της ομάδας”.

Ο 36χρονος προπονητής του Ιωνικού, θέλοντας να τονίσει την κρισιμότητα του αγώνα και την αναγκαιότητα για τη νίκη συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα όλους τους παίχτες που έχει στη διάθεση του ενημερώνοντας ταυτόχρονα οτι θα ανακοινώσει το βασικό σχήμα και τους αναπληρωματικούς πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Μαρουκάκης και οι τραυματίες Μπερνιδάκης, Κουτσογιαννόπουλος και Τσακίρης.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Δημήτριος Καραντώνης του συνδέσμου διαιτητών Ημαθίας με βοηθούς διαιτητές τους Στέφανο Παρασίου και Κωνσταντίνο Γιάντση του ιδίου συνδέσμου. Παρατηρητής ορίσθηκε ο Σπυρίδων Μπουγκακιώτης απο την Φθιώτιδα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply