Connect with us

6ος Όμιλος

Καθάρισε ο Ράμα 1-0 η ΑΕΚ

Published

on

Παίζοντας με πολλούς αναπληρωματικούς η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Αιγάλεω στο ΟΑΚΑ με τον Ράμα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Με την άνοδο στην Football League να έχει επιτευχθεί και μαθηματικά την προηγούμενη αγωνιστική, το παιχνίδι με το Αιγάλεω (προτελευταίο στο ΟΑΚΑ την φετινή σεζόν) προσφερόταν για δοκιμές από τον Τραϊανό Δέλλα.

 

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο η εικόνα της ΑΕΚ ήταν κακή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

 

Το όμορφο γκολ του Ράμα, πάντως, ήταν αρκετό για να δώσει στην “Ένωση” τη νίκη, ενώ χρειάστηκε και η διπλή επέμβαση του Ντούνη στο τέλος του αγώνα.

 

Στα αξιοσημείωτα και η αποβολή του Τσούπρου, ο οποίος είδε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε τρία λεπτά και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια στο 67΄.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 

ΑΕΚ: Ντούνης, Αργυρίου (60′ Γεωργέας), Τσουμάγκας, Ρόβας, Τσούπρος, Τζανετόπουλος, Ράμα (84′ Παληαρούτας), Ντακόλ, Μούργκα (66′ Γροντής), Ανάκογλου και Πλατέλλας.

 

Αιγάλεω: Ρόππας, Παπουτσής, Ταμπάκης (84′ Πουλάκης), Στριμένος, Ναυπλιώτης, Κουμπούλης, Παυλίδης (81′ Μιχαήλ), Παπαναστασίου, Τζανετάκος (77′ Σταύρου), Μαυρομάτης.

newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply